Σε αυτή την «ορκωμοσία αστυνομικού» ράγισαν καρδιές

Η μικρή Αμπιγκέιλ έχει ένα μεγάλο όνειρο και πολύ λίγο χρόνο - Δείτε το συγκινητικό βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
12:58
11/02/2019
Σε αυτή την «ορκωμοσία αστυνομικού» ράγισαν καρδιές
1
loading

Η εικονιζόμενη Αμπιγκέιλ Αρίας μετρά μόλις έξι χρόνια ζωής στον κόσμο μας, και από αυτά, τα δύο δίνει σκληρή και μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Μπορεί να είναι μικρή η Abigail αλλά έχει ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει αστυνομικός. Και την περασμένη εβδομάδα, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και η ίδια ορκίστηκε επισήμως επίτιμος αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα του Φρίπορτ, στο Τέξας.

Η 6χρονη πάσχει από μία μορφή καρκίνου που πλήττει τα νεφρά. «Η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες δεν είχαν αποτέλεσμα και βασικά πλέον η οικογένεια έχει ακουμπήσει τις ελπίδες της στα χέρια του Θεού και προσεύχεται για ένα θαύμα» δήλωσε στο CNN ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φρίπορτ Raymond Garivey Jr.

«Είπαν πως είναι η ώρα να απολαύσει τη ζωή» σχολίασε η μητέρα της. «Είναι πολύ σκληρό, κλαίγαμε για εβδομάδες».

Ο Garivey συνάντησε την Αμπιγκέιλ τον Δεκέμβριο, σε μία εκδήλωση της αστυνομίας. Στη διάρκειά της, η 6χρονη εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει αστυνομικός, όταν μεγαλώσει.

«Το φανταστικό χαμόγελό της και η βούλησή της να συνεχίζει να πολεμά τους ‘κακούς’ μέσα στο σώμα της… Ήθελα να κάνω το όνειρό της πραγματικότητα» είπε ο Garivey. «Πρέπει να τη συναντήσεις για να καταλάβεις πραγματικά τι σπουδαίο κορίτσι είναι και πόσο εμπνέει».

Ο ίδιος κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για να ζήσει η Αμπιγκέιλ αυτό που ονειρευόταν. Απευθύνθηκε σε μία εταιρεία για να φτιάξει την ειδική στολή της μαζί με κάποια αξεσουάρ.

Η Αμπιγκέιλ ορκίστηκε με την οικογένειά της στο πλευρό της και παρόντες αστυνομικούς από όλη την  πολιτεία.

«Την έχει στείλει ο Θεός, χωρίς αμφιβολία» σχολίασε ο Garivey. «Η ιστορία της έφερε κοντά αστυνομικούς από πολλά μέρη και ήταν μία μαγική στιγμή για όλους όσοι ήταν παρόντες».

Ο αστυνομικός που διαβάζει τον όρκο λυγίζει, με την 6χρονη απέναντί του. Και δεν είναι ο μόνος...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar tzafar1

    Γ....μένη κ..λοαρρώστια....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει