Η Lillie Semmens γνώρισε για πρώτη φορά τον Mhari Sellstrom όταν εκείνος ήταν γυναίκα.

Τα δυο κορίτσια από το Πόρτσμουθ της Αγγλίας ήταν 14 και 16 ετών και αντιπάθησε θανάσιμα η μία την άλλη από την πρώτη στιγμή: «Όταν ήμουν γυναίκα, με μισούσες, με σιχαινόσουν και πίστευες πως ήμουν άσχημη», της λέει σήμερα ο Mhari.

«Ήσουν τόσο αλαζόνας, τόσο αγενής … ήξερες ότι ο Mhari ήταν στον χώρο», του απαντά η Lillie.

Έτσι πέρασαν τα μικράτα τους, αντιπαθώντας η μία την άλλη, όταν όμως ο Mhari άρχισε να υιοθετεί την αντρική ταυτότητα, η 22χρονη πια Lillie είδε μια άλλη πλευρά στην άσπονδη φίλη της, την οποία ερωτεύτηκε τελικά.

Το ζευγάρι είναι σήμερα μαζί εδώ και τρεις μήνες και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο 24χρονος Mhari ήξερε ανέκαθεν πως ήταν «στο λάθος σώμα», αποδέχτηκε ωστόσο ότι είναι διεμφυλικός πριν από πέντε χρόνια.

Αφού συμβουλεύτηκε ψυχολόγο, ξεκίνησε τη δύσκολη διαδικασία με την ορμονοθεραπεία και τις επεμβάσεις και πάλεψε με τις παρενέργειες, έχοντας όμως πλέον στο πλευρό του το κορίτσι που συνήθιζε να μισεί όταν ήταν μικρός. Όσο για τη Lillie, πίστευε τότε πως είναι ομοφυλόφιλη, βγαίνοντας αποκλειστικά με κορίτσια.

«Όταν ήμουν πιο παχύσαρκη, δεν με πρόσεχε ποτέ κανένας άντρας, κι έτσι πίστεψα πως ήμουν λεσβία. Πάντα έβγαινα με κορίτσια και μόνο τα κορίτσια με ενδιέφεραν. Όσο έχανα όμως βάρος, τα αγόρια άρχισαν να με προσέχουν. Ο Mhari είναι ουσιαστικά το πρώτο μου αγόρι, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, τον ερωτεύτηκα γι’ αυτό που είναι ως άνθρωπος. Μου αρέσεις γιατί είσαι εσύ, όχι για το φύλο σου ή οτιδήποτε άλλο».

Το ζευγάρι περιμένει τώρα να υποβληθεί σε επέμβαση ο Mhari «εκεί κάτω» ώστε να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, «να χάσουμε τις παρθενιές μας», όπως λένε χαρακτηριστικά…