Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αξιωματικοί της τροχαίας στο Πόλγκειτ, στο ανατολικό Σάσεξ, όταν ακολουθώντας ένα όχημα που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα διαπίστωσαν πως η συνοδηγός είχε σκύψει στη μεριά του οδηγού και επιδιδόταν σε σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, το απόγευμα της 13ης Απριλίου του 2018 ο 31χρονος James Garraway, υδραυλικός στο επάγγελμα, εντοπίστηκε να οδηγεί με 166 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο κοντά Πόλγκειτ την ώρα που η έγκυος φίλη του, Jade Abnett του έκανε στοματικό έρωτα. Στο συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο όπου έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα το όριο ταχύτητας είναι 110 χλμ/ωρα.

Το περιπολικό της τροχαίας που δεν έφερε διακριτικά σταμάτησε το όχημα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού. Ο 31χρονος κατηγορείται για παραβίαση ορίου ταχύτητας, οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος και οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή καθώς «επέτρεψε στον επιβάτη να εκτελέσει σεξουαλική πράξη πάνω του».

Ο Garraway παρουσιάστηκε την Παρασκευή 11/1 στο δικαστήριο του Μπράιτον όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ο δικηγόρος του, David Battaliou ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κατηγορούμενος αρνείται ότι οδηγούσε χωρίς τη δέουσα προσοχή και κυρίως πως η σύντροφός του επιδιδόταν σε σεξουαλική πράξη πάνω του. Η σύντροφός του Jade Adnett είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύντομα θα γεννήσει».

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 19 Μαρτίου.