Δυο δίδυμα αδέλφια 6 ετών, ο Guitar και η αδελφούλα του Kiwi, παντρεύτηκαν πρόσφατα σε βουδιστική τελετή καθώς οι γονείς τους πιστεύουν πως «ήταν εραστές σε παλιότερες ζωές».

Γι’ αυτό και γεννήθηκαν μαζί, γιατί το κάρμα το αποφάσισε.

Ο πολυτελής γάμος έγινε πολύ πρόσφατα στα περίχωρα της Μπανγκόκ για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά τα δυο παιδιά που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.

Οι γονείς τους, ο 31χρονος Amornsan Sunthorn Malirat και η 30χρονη Phacharaporn, λένε μάλιστα πως ήξεραν πως θα έπρεπε να τα παντρέψουν άρον-άρον, καθώς αυτό προστάζει το βουδιστικό έθιμο.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι που γεννιούνται ως δίδυμα, αυτό είναι καπρίτσιο της μοίρας, καθώς ήταν εραστές σε κάποια παλιότερη ζωή και πρέπει να ξαναγεννηθούν μαζί, καθώς έχουν κάποιο χρέος να εκπληρώσουν.

Αν δεν τα παντρέψουν μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε θα βιώσουν άσχημα πράγματα στο μέλλον: «Αυτή είναι μια πεποίθηση που έχουν κληρονομήσει από τους αρχαίους», λέει ο μπαμπάς τους.

Ο γάμος ήταν μάλιστα κανονικός και τηρήθηκαν όλες οι παραδόσεις. Θρησκευτικά βέβαια όλα αυτά, καθώς πολιτειακά τα δυο δίδυμα δεν είναι παντρεμένα και μπορούν να αναζητήσουν τους συντρόφους τους όταν ενηλικιωθούν…