Η Anna Taylor έχει ιδρύσει και διατηρεί τη θέση της γενικής διευθύντριας στην Dene Adams, μια εταιρία που κατασκευάζει θήκες περιστρόφων.

Θέμα online έγινε μάλιστα για πρώτη φορά για τις ιδιαίτερες θήκες της, που της επιτρέπουν να κουβαλά πάνω της κρυμμένα 4 πιστόλια και ένα μαχαίρι!

Τώρα όμως απασχολεί εκ νέου την ειδησεογραφία αποκαλύπτοντας πως αυτή και ο σύζυγός της Jason κάνουν τα 7 παιδιά τους, ηλικίας 5-16 ετών, ξεφτέρια στο σημάδι. Κι αυτό για να μην έχουν, όπως λέει, τη «νοοτροπία του θύματος» στις ζωές τους.

«Ξέρω πως το κακό υπάρχει», λέει η 35χρονη μητέρα, «αλλά δεν ζω με τον φόβο. Είναι όμως πραγματικότητα, κι εγώ είμαι η πρώτη γραμμή άμυνας για τα παιδιά και την οικογένειά μου».

Στα στρέμματα του σπιτιού τους στο Κάνσας των ΗΠΑ, έχει φροντίσει να φτιάξει ένα πεδίο βολής, όπου συχνάζει η φαμίλια για να μάθουν στόχο τα μικρά και να εξοικειωθούν με τον κόσμο των όπλων. Και όλα τους έχουν μάλιστα και το προσωπικά αγαπημένο τους: το επιθετικό τυφέκιο ο 7χρονος Addi, το πιστόλι ο 8χρονος Dylan!

Η Anna λέει πως μεταξύ 13-18 ετών βιάστηκε τρεις φορές, αν και στο Κάνσας επικρατούσε πάντα ο νόμος της σιωπής. Γι’ αυτό και θέλει τα παιδιά της να γίνουν «κομάντο», ώστε να μην ανέχονται την αδικία και να μη συμπεριφέρονται ως θύματα. Τα έχει εισάγει λοιπόν εδώ και καιρό στην εντυπωσιακή συλλογή όπλων της και εξασκούνται ανελλιπώς στο σημάδι.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την Anna», λέει ο σύζυγός της για την αγάπη της γυναίκας του στα όπλα, αλλά και τη στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση των παιδιών τους. «Αφαιρώ το μυστήριο, τους διδάσκω πώς δουλεύουν, αλλά και να σέβονται τη ζωή, αλλά και ότι ένα όπλο μπορεί να γίνει επικίνδυνο σε λάθος χέρια, αυτά τους διδάσκω», λέει εκείνη δηλώνοντας φανατική υπέρμαχος της οπλοκατοχής, αν και παραδέχεται πως υπάρχει πρόβλημα με την οπλοχρησία στις ΗΠΑ…