Ο Aidan και η Heather από το Τέξας των ΗΠΑ είναι μαζί εδώ και 6,5 χρόνια και παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2016.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν έπιασαν δουλειά σε ένα κατάστημα της Victoria’s Secret και ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Οι δύο 26χρονες τα έφτιαξαν λοιπόν αμέσως, τρία χρόνια πριν ωστόσο ο Aidan συνειδητοποίησε πως είχε πρόβλημα με το φύλο του: «Ήμουν 23 ετών όταν έκανα την αποκάλυψη … αυτό μου συμβαίνει και αυτό σκοπεύω να κάνω. Όλοι ήταν υποστηρικτικοί, όλοι το κατάλαβαν».

Παρά την υγιή σχέση του με τη Heather, ήταν ωστόσο αμήχανος να της αποκαλύψει το όνειρό του να αλλάξει φύλο, μιας και εκείνη ήταν ομοφυλόφιλη. «Θα θέλεις ακόμα να είσαι μαζί μου αν γίνω άντρας;», τη ρώτησε μια μέρα στα ξαφνικά.

«Με ρώτησε αν θα συνεχίσω να τον αγαπώ», εξομολογείται εκείνη, «και νιώθω τόσο άσχημα που το λέω τώρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήμουν σίγουρη τότε. Σκέφτηκα όμως πολύ και έκανα τη δική μου έρευνα, μέχρι που είπα ‘‘πόσο ανόητη είσαι; Αυτός είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκες. Είσαι έτοιμη να τον χάσεις;’’».

Ο Aidan έχει αφαιρέσει πια χειρουργικά το στήθος του και διανύει ήδη τον δρόμο της μετάβασης σε άντρα, κάνοντας θεραπεία τεστοστερόνης. Και τώρα είναι σε θέση να ονειρεύεται πανευτυχής: «Έχουμε συζητήσει για παιδιά στο μέλλον, πιθανότατα στο κοντινό μέλλον»…