Τη Δευτέρα 19/11 ο Christian Thomas Elmore επισκέφθηκε ένα πολυκατάστημα στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα όχι για να ψωνίσει, αλλά για να κλέψει εξοπλισμό ψαρέματος.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε και η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη όταν αποκαλύφθηκε κατά λάθος το ανατριχιαστικό μυστικό που έκρυβε στο όχημά του.

Βγαίνοντας από το κατάστημα με τον κλεμμένο εξοπλισμό, ο 25χρονος ειδοποιήθηκε από τον υπεύθυνο πρόληψης απωλειών που τον εντόπισε, να παραδώσει τα κλοπιμαία.

Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ο νεαρός άνδρας συμφώνησε να επιστρέψει τον εξοπλισμό που είχε κλέψει και τον οποίο είχε φυλάξει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Τον συνόδευσαν μέχρι το όχημά του που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος, αλλά εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς στο πορτ μπαγκάζ, πέραν των κλοπιμαίων έκρυβε και ένα ανατριχιαστικό μυστικό.

Άθελά του ο Elmore αποκάλυψε στους αστυνομικούς δύο νεκρούς αλιγάτορες που φύλαγε μέσα στο χώρο αποσκευών του οχήματός του.

Ειδικοί της επιτροπής προστασίας άγριας ζωής της Φλόριντα πήγαν στο σημείο και παρέλαβαν τους δύο νεκρούς αλιγάτορες, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού που κατηγορείται για κλοπή και σφαγή/κατοχή άγριων ζώων.