Η Cree Ingles διατηρεί εδώ και 7 χρόνια δεσμό με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της Aaron Johnson, αν και λέει πως έχει κουραστεί από τα πικρόχολα σχόλια των γύρω της αλλά και τους αγνώστους που την παίρνουν για μαμά του.

Η Cree γνώρισε τον Aaron σε φιλικό τους σπίτι στο Όρεγκον των ΗΠΑ και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Γι’ αυτό και δεν δικαιούνται, λέει, να την αποκαλούν αρπακτικό, μιας και αυτός έκανε ουσιαστικά την πρώτη κίνηση διεκδικώντας τη.

Λίγες ώρες μετά τη γνωριμία τους βρέθηκαν στο κρεβάτι, παρά το γεγονός ότι ο Aaron είχε σύντροφο εκείνο τον καιρό. Πλέον αμφότεροι δηλώνουν πως δεν είναι μαζί μόνο για το σεξ και η κάμερα τους έπιασε σε μια ανεπίσημη τελετή λογοδοσίας, ένα παγανιστικό έθιμο σαν γάμο.

Παρά την ευτυχία τους όμως, η Cree διαμαρτύρεται πως την μπερδεύουν με τη μαμά του «τουλάχιστον τρεις φορές τον μήνα», αν και δηλώνει πως «το έχω συνηθίσει πια». Παραδέχεται πάντως πως η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους κάνει συχνά να μη συμβαδίζουν: «τραγούδια, ταινίες, μουσική, δεν ξέρει για τι ακριβώς μιλάω». Αλλά και στις κοινές παρέες υπάρχει πρόβλημα, όπως διατείνεται, γιατί οι γυναίκες που γνωρίζουν του την πέφτουν, όπως κάνουν και οι άντρες σε εκείνη, μιας και «κανείς δεν παίρνει τη σχέση μας στα σοβαρά»…