Σε μία σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στο Λονδίνο, μετά το περιστατικό στα κεντρικά γραφεία της Sony Music, στο Κένσινγκτον, όπου μαχαιρώθηκαν δύο άνθρωποι.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό, ότι ένας άνθρωπος συνελήφθη και ότι το περιστατικό αυτό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.  

«Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό στην Ντέρι Στριτ W8, αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή, μεταξύ αυτών και ένοπλοι αξιωματικοί, όπως και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου», διευκρινίζει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της, την οποία αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.  

Οι αρχές «απομακρύνουν ανθρώπους για προληπτικούς λόγους. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από μαχαίρι -αναμένουμε ενημέρωση για την κατάστασή τους» προσθέτει. Εργαζόμενοι εγκατέλειψαν το κτίριο τρομοκρατημένοι μετά το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 11.00 πμ τοπική ώρα. Εργαζόμενος στη Sony δήλωσε επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Evening Standard, ότι είδε την αστυνομία να έχει ακινητοποιήσει έναν άνδρα στο έδαφος στην καντίνα του κτιρίου.