Υπάλληλοι υπερπολυτελών ξενοδοχείων σε Μπαχρέιν, Λονδίνο και Παρίσι προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν σχετικά με τα πάρτι οργίων που διοργανώνονται σε σουίτες από πάμπλουτους Άραβες.

Τα λουσάτα σεξ πάρτι γίνονται συνήθως σε προεδρικές σουίτες και ρετιρέ και σε αυτά παίρνουν μέρος άνδρες και γυναίκες που αφήνουν πίσω τους την καταστροφή.

Την επομένη των οργίων αποκαλύπτεται η ωμή πραγματικότητα που είναι εξαιρετικά δύσκολη για το προσωπικό που αναλαμβάνει να καθαρίσει τις σουίτες.

Μιλώντας στο metro.co.uk ένας υπάλληλος σε ξενοδοχείο του Μπαχρέιν που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αναφέρθηκε στα αηδιαστικά βίτσια των πλούσιων Αράβων.

«Πολλά ξενοδοχεία έχουν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις και απαίσιες σκηνές στα καλύτερά τους δωμάτια λόγω των οργίων που σχεδόν πάντα περιλαμβάνουν ανθρώπινα κόπρανα τα οποία βρίσκονται σε κρεβάτια, γυάλινα τραπέζια και πατώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

«Καθώς το Μπαχρέιν είναι το αδύναμο μικρό ξαδερφάκι της Σαουδικής Αραβίας, οι ιδιοκτήτες και οι επικεφαλής των ξενοδοχείων έρχονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν πρόκειται να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτές τις πρακτικές. Ωστόσο, επειδή αυτοί οι άνδρες προέρχονται από την άρχουσα τάξη της Σαουδικής Αραβίας μπορούν να καλύψουν το κόστος των ζημιών, το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσει τα 200.000 ευρώ. Πάντα πληρώνουν, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι η ταλαιπωρία που προκύπτει από όλο αυτό».

Το 2012 μια πρώην ιερόδουλος μίλησε για τις εμπειρίες που είχε βιώσει σε ένα τέτοιο πάρτι, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε πληρωθεί πακτωλούς χρημάτων για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις που είχαν κάποιοι πάμπλουτοι Άραβες και που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και τοποθέτηση ζωντανών σολομών σε ανδρικούς πρωκτούς…

Ένας 28χρονος άνδρας που εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού στο Λονδίνο η οποία αναλαμβάνει τον καθαρισμό των πιο χλιδάτων ξενοδοχείων της πόλης, κατέθεσε τις δικές του εμπειρίες στο metro.co.uk.

«Βλέπεις τα καλύτερα δωμάτια των ξενοδοχείων και ίσως όλης της χώρας, να είναι γεμάτα κόπρανα. Είναι πραγματικά άθλιο. Πληρώνομαι ελάχιστα για να αντιμετωπίζω τις πιο αηδιαστικές καταστάσεις που έχω συναντήσει στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Και δεν συμβαίνει μόνο στο Λονδίνο. Ένας Γάλλος μάνατζερ μας είπε ότι παρόμοιες καταστάσεις αντιμετωπίζουν και στο Παρίσι. Κανείς όμως δεν μιλά γι’ αυτό γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πλουσιότεροι στον πλανήτη και έτσι μπορούν να αφοδεύουν (σικ) ο ένας πάνω στον άλλο και να ξεφεύγουν χωρίς προβλήματα παρότι καταστρέφουν μερικά από τα καλύτερα χαλιά στη χώρα».