Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Τενεσί ξεκίνησε να πάει με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο. Πέντε μέρες αργότερα οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν σε μια άλλη Πολιτεία, στην Ατλάντα της Τζόρτζια, περίπου 400 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους!

Την Παρασκευή 28/9 οι 80χρονοι Delores και Tony Amaral χάθηκαν προσπαθώντας να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο στο Knoxville που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους, στο Sevierville. Όπως ανέφερε η κόρη τους, Lisa Oelerich στον τηλεοπτικό σταθμό WBIR, ο πατέρας της είχε πέσει μέσα στο σπίτι και για το λόγο αυτό το ζεύγος ξεκίνησε για το νοσοκομείο. Στην πορεία ωστόσο οι Amarals πήραν λάθος δρόμο και χάθηκαν. Βρέθηκαν αρχικά στην Chattanooga, πέρασαν στη συνέχεια στο Κεντάκι για να φτάσουν μέχρι την Ατλάντα.

Η περιπέτειά τους έφτασε στο τέλος της την Τρίτη 2/10 όταν ο πατέρας της ζήτησε από έναν αστυνομικό να τους δώσει οδηγίες.

Το ζευγάρι επέστρεψε ασφαλές στο σπίτι του και τώρα θα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην κόρη του. «Το αυτοκίνητο θα εξαφανιστεί και πρέπει να δούμε τι είδους βοήθεια χρειάζονται και τι είδους βοήθεια θα μας επιτρέψουν να τους δώσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Lisa Oelerich, τονίζοντας παράλληλα πως κανείς από τους γονείς της δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ ή άνοια.