Το ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο εξελίχθηκε σε φιάσκο για ένα ζευγάρι λόγω ενός πικάντικου σχολίου που έκανε ο σύζυγος σε μια σερβιτόρα.

Η γυναίκα αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της σε ιστοσελίδα για μητέρες, ζητώντας την άποψη άλλων γυναικών.

«Στο εστιατόριο με τον σύζυγό μου… Έχω ένα μεγάλο κινητό τηλέφωνο το οποίο πάντα γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Η νεαρή σερβιτόρα με ρώτησε γι’ αυτό και της απάντησα πως σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο που δεν θα είναι τόσο μεγάλο».

Σε εκείνο το σημείο ο σύζυγός της παρενέβη, κάνοντας ένα πικάντικο σχόλιο που έφερε σε δύσκολη θέση τόσο τη γυναίκα του όσο και τη σερβιτόρα.

«Τότε λοιπόν ο σύζυγός μου πετάχτηκε λέγοντας “είναι συνηθισμένη να έχει μεγάλα πράγματα στο χέρι της”, φέρνοντας τη σερβιτόρα σε αμηχανία. Αισθάνθηκα ντροπιασμένη. Είμαι αρκετά εσωστρεφής άνθρωπος και αυτό το σχόλιο ήταν πολύ υπερβολικό για μένα. Του είπα πως ήταν ακατάλληλο και αυτός μου απάντησε φωνάζοντας πως ήταν ένα απλό αστείο και πως πρέπει επιτέλους να μεγαλώσω».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια με τα περισσότερα από αυτά να συμφωνούν πως το σχόλιο ήταν ανάρμοστο.

«Σεξουαλικά υπονοούμενα σε έναν ξένο. Ανώμαλος», έγραψε κάποια. «Ήταν ανάρμοστο, αλλά είναι κάτι που θα έλεγαν κάποιοι άνδρες που γνωρίζω», σημείωσε κάποια άλλη για να προσθέσει: «Νομίζουν ότι είναι ξεκαρδιστικά και όταν κάποιος τους λέει ότι δεν είναι σωστά, του απαντούν “δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ!”».

Κάποιες πάντως το εξέλαβαν ως αστείο και το ανέφεραν. «Θα είχα γελάσει με την ψυχή μου. Είναι απλά ένα αστείο», έγραψε χαρακτηριστικά κάποια. «Είναι ξεκαρδιστικό. Λατρεύω τα υπονοούμενα, φτιάχνουν τη μέρα μου», τόνισε κάποια άλλη.