Ένα έφηβο κοριτσάκι είναι πια «πολύ τρομαγμένο για να πάει στο σχολείο», αφού ξυλοκοπήθηκε βαρύτατα από τη μητέρα της φίλης της, που είναι επαγγελματίας πυγμάχος.

Η Kiesha Schofield από το Νοτιγχαμσάιρ της Βρετανίας ήταν μόλις 11 χρονών όταν τις έφαγε για τα καλά από την 28χρονη Jade Binch, η οποία επενέβη στον καυγά των δύο κοριτσιών τον Μάρτιο του 2017. Το κοριτσάκι βγήκε από τα χέρια της με σπασμένη μύτη και αίματα στο πρόσωπο και η μητέρα της, η 33χρονη Tiffany Schofield, την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα να φοβάται, μιας και η πυγμάχος θα πήγαινε στη φυλακή για το αδίκημά της.

Παρά το γεγονός όμως ότι καταδικάστηκε για επίθεση σε ανήλικο τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ετυμηγορία που βγήκε μόλις την καταδίκασε σε πρόστιμο 120 λιρών (135 ευρώ), συν τα δικαστικά έξοδα! Η μικρή, στα 12 της σήμερα, τη συναντά μάλιστα πολλές φορές στον δρόμο και φοβάται πια να βγει από το σπίτι.

Οι ανατριχιαστικές εικόνες της μικρής με τα τραύματα στο πρόσωπο παρουσιάστηκαν ως πειστήριο στο δικαστήριο και η Tiffany ομολογεί τώρα πως δεν κατάλαβε πως στο καλό τη γλίτωσε έτσι η δράστρια της επίθεσης: «Όταν την καταδίκασαν σε πρόστιμο και όχι σε φυλακή, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο δικαστής είδε δηλαδή το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και της έδωσε απλώς πρόστιμο. Πώς είναι αυτό δικαιοσύνη για μια τέτοια επίθεση σε ανήλικο;», διερωτάται.