Οι κακές σχέσεις που έχει με την πρώην γυναίκα του τον έκαναν να χάσει το μυαλό του και να υποπέσει σε σκληρό… φάουλ, ως σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός που ήταν στην πολυετή ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ο Τόμας Ρέπκα, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Σπάρτα Πράγας, Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών καθώς κρίθηκε ένοχος για δυσφήμιση της πρώην συζύγου του.

Ο Τσέχος πρώην ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί 46 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είχε δημιουργήσει τρεις ψεύτικες διαφημίσεις στο διαδίκτυο στις οποίες παρουσίαζε την πρώην σύζυγό του, Βλάντκα Έρμποβα ως συνοδό που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.

«Κατέρρευσα μόλις ανακάλυψα τι είχε κάνει. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο και να ακολουθήσω θεραπεία», ανέφερε στο δικαστήριο η πρώην κυρία Ρέπκα.

«Λυπάμαι. Ήταν λάθος μου. Αλλά η σχέση μου με την πρώην γυναίκα μου δεν ήταν καλή. Δεν μπορούσα να δω το γιο μου και η κατάσταση χειροτέρευε», είπε από την πλευρά του μετανιωμένος ο 44χρονος παλιός ποδοσφαιριστής.

Ο Ρέπκα έμαθε την απόφασή του την Πέμπτη 23 Αυγούστου από δικαστήριο του Μπρνο και αμέσως υπέβαλε έφεση επιδιώκοντας τη μείωση της ποινής.

Στη νυν σύντροφό του, παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Κατερίνα Κριστέλοβα η οποία σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου είχε συμμετοχή στην υπόθεση, βοηθώντας τον στη δημοσίευση της πρώτης διαφήμισης, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.940 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Τόμας Ρέπκα μπλέκει σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

Το 2015 συμφώνησε να καταβάλει μηνιαίως 570 ευρώ ως διατροφή για τον γιο τους Μάρκους, ωστόσο δεν ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα η Βλάντκα να τον πάει στο δικαστήριο. Η απόφαση βγήκε υπέρ της και ο πρώην άσος καταδικάστηκε σε 180 ώρες κοινωφελούς εργασίας.