Τρεις φίλοι τα έπιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι του ενός στο Ρατσαμπούρι της Ταϊλάνδης. Κάποια στιγμή το αλκοόλ «σώθηκε» και οι δύο από τους τρεις πήγαν για ανεφοδιασμό.

Αυτός που έμεινε πίσω, ονόματι Σουβίτ Τιπιάντα, πλησίασε τη σύζυγο του σπιτονοικοκύρη, η οποία κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο και την χάιδεψε στο χέρι.

Η 52χρονη Τιν πετάχτηκε πάνω, βγήκε από το σπίτι και άρχισε να φωνάζει πέφτοντας πάνω στον άνδρα της, Πέρμσακ Πετπρασέρτ που επέστρεφε από τα ψώνια.

Εκτός εαυτού ο 50χρονος άνδρας χτύπησε τον 39χρονο με σφυρί, ρίχνοντάς τον κάτω αναίσθητο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Πήρε ένα μαχαίρι φρούτου, του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκυλιά να το φάνε.

Το θύμα ξύπνησε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται τι ακριβώς συνέβη. «Έπινα μπύρα και ποτά με τους φίλους μου. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου ο Πέρμσακ ομολόγησε την ενοχή του στους αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του. Είπε επίσης στους αξιωματικούς ότι μετά την επίθεση, ζήτησε από τους γείτονες να μεταφέρουν τον τραυματία με ένα φορτηγάκι στο νοσοκομείο.
«Επιστρέφαμε σπίτι μαζί με τον φίλο μου και η γυναίκα μου ούρλιαζε. Έτρεξε κατά πάνω μου και μου είπε ότι ο Σουβίτ μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που κοιμόταν και την άγγιξε. Του φώναξα “τι έκανες στη γυναίκα μου;”, τον χτύπησα με σφυρί, μετά του έβγαλα το σορτς και του έκοψα το πέος. Θα το έκανα ξανά για να προστατέψω τη γυναίκα μου. Δικό του ήταν το λάθος που προσπάθησε να την αποπλανήσει», είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μπααν Πονγκ, Σακάι Ινταραπρίτσα ανέφερε σχετικά: «Ο υπεύθυνος της έρευνας συλλέγει στοιχεία. Ο κύριος Πέρμσακ Πετπρασέρτ ομολόγησε και η γυναίκα του είπε πως το θύμα ήταν πιωμένο και της άγγιξε το χέρι καθώς εκείνη κοιμόταν. Ομάδες ιατροδικαστών έψαξαν την περιοχή για το πέος του θύματος αλλά το πιθανότερο είναι να το έχουν φάει οι σκύλοι».

Ο 50χρονος άνδρας κατηγορείται για απόπειρα βιαιοπραγίας που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που κυμαίνεται από έξι μήνες έως και δέκα χρόνια…