Η μητέρα της 14χρονης Britney Marshall αναρωτιέται τι συμβαίνει με την κόρη της. Δεν φτάνει που μελετά σκληρά στο σχολείο και ονειρεύεται να πάει στο πανεπιστήμιο μια μέρα, το πιο φοβερό είναι πως δεν θέλει να κάνει προσθετική στήθους!

Γιατί στο σπίτι των Marshall στο Nottinghamshire, όπου η μητέρα και οι τέσσερις κόρες έχουν ξοδέψει πάνω από 60.000 ευρώ σε ενθέματα σιλικόνης, η πλαστική χειρουργική είναι σχεδόν… συνήθεια!

Η Britney ωστόσο τραβά το δικό της δρόμο και όπως λέει θέλει να διατηρήσει το σώμα της ως έχει.

«Η Britney περνάει μία φάση αυτή την εποχή και λέει πως δεν θέλει να κάνει πλαστική στήθους», λέει η 53χρονη Chantal, μητέρα εννέα (!) παιδιών! «Αλλά ξέρω τις κόρες μου και ξέρω πως η Britney δεν διαφέρει, έχουμε ήδη αρχίσει να συζητάμε για την επέμβαση που θα κάνει όταν γίνει 18. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καν αυτό που εγώ θεωρώ στήθος οπότε θα μου άρεσε να ακολουθήσει το παράδειγμα των αδελφών της. Μου αρέσει η εικόνα των κοριτσιών μου και ξέρω πως και η Britney θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο όταν μεγαλώσει λίγο. Μου αρέσει η ιδέα να δείχνουμε όλες ίδιες και λαμπερές».

Η Marshall έκανε την πρώτη της επέμβαση στο στήθος το 1996, πληρώνοντας 4.000 ευρώ για να αποκτήσει μέγεθος 34DD από 34B. Έκτοτε έχει κάνει άλλες τρεις επεμβάσεις, φτάνοντας το 32GG και πληρώνοντας συνολικά πάνω από 22.000 ευρώ.

Γιαγιά σήμερα, λέει πως το στήθος της την κάνει να νιώθει νέα και όταν βγαίνει έξω με τις κόρες της τής αρέσει να τη θεωρούν αδελφή τους.

Οι κόρες της, η 30χρονη Εmma, η 27χρονη Terri, η 26χρονη Tara και η 21χρονη Ripley έχουν όλες κάνει προσθετική στήθους. Όλες έκαναν οικονομίες για να πληρώσουν τις επεμβάσεις εκτός από τη Ripley που πήρε δάνειο.

Η Britney όμως ονειρεύεται να γίνει το πρώτο μέλος της οικογένειάς της που θα πάει στο πανεπιστήμιο, θα κάνει τη δική της δουλειά και τα γυρίσει τον κόσμο. «Είμαι πολύ μικρή για να σκέφτομαι πλαστική στήθους. Απλά θέλω να τα πηγαίνω καλά στο σχολείο. Έχω συζητήσει πολύ με τη μαμά και τις αδελφές μου, τους αρέσει πολύ το στήθος τους και απολαμβάνουν την προσοχή που προσελκύουν. Στο παρελθόν έχω σκεφτεί πως θα ήθελα προσθετική στήθους αλλά μερικές φορές τα κοιτάζω και μου φαίνονται γελοία. Αποφασίζω μόνη μου για τον εαυτό μου, ξέρω πως η μαμά μου νομίζει πως θα μου αλλάξει γνώμη αλλά τώρα δεν το θεωρώ σημαντικό», λέει.

Εκτός από τα κορίτσια η Marshall, που χώρισε από τον πατέρα των παιδιών της πριν από12 χρόνια, έχει ακόμα τέσσερις γιους.

Φαίνεται πως τα αγόρια είναι με την πλευρά της Britney, «πιστεύουν πως είμαστε τρελές», παραδέχεται η Marshall. «Λένε στην Britney να είναι διαφορετική, είναι η έξυπνη της οικογένειας και είμαι πολύ περήφανη για εκείνη».