Αν είστε φαν της σειράς American Horror Story κι έχετε δει τον πρώτο κύκλο, τότε σίγουρα θα θυμάστε το σπίτι, όπου μετακόμισε η οικογένεια των πρωταγωνιστών. Όπου, σύμφωνα με το σενάριο, έζησαν εφιαλτικές στιγμές, ανακαλύπτοντας ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο από τους ανθρώπους που πέθαναν σε αυτό.

Στην πραγματικότητα, το σπίτι (που εξωτερικά, εδώ που τα λέμε, αποπνέει μία ατμόσφαιρα… θρίλερ) πωλήθηκε τρία χρόνια μετά την τηλεοπτική επιτυχία, και συγκεκριμένα το 2014, σε ένα ζευγάρι Καλιφορνέζων έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, ποιος να το έλεγε στο ζευγάρι, όταν έβαζε βαθιά το χέρι του στην τσέπη για την απόκτησή του, ότι η συνέχεια για εκείνους θα ήταν… εφιαλτική!

Η σειρά στις ΗΠΑ (κάθε κύκλος είναι αυτοτελής με διαφορετική ιστορία) σημειώνει απίστευτη επιτυχία και οι φαν της, μόλις ανακάλυψαν πού βρίσκεται το στοιχειωμένο σπίτι, έκαναν ουρές απ’ έξω για να το δουν από κοντά.

Οι νέοι ιδιοκτήτες, όπως εξομολογήθηκαν οι ίδιοι πριν λίγο καιρό στο CBS, δε νιώθουν καθόλου καλά με αυτό που γίνεται έξω από το σπίτι τους. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε, όταν ακόμη και μέχρι πρόσφατα, κάποιοι από τους απρόσκλητους επισκέπτες προσπάθησαν να μπουν μέσα σε αυτό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια του Angela Oakenfold, μία μέρα έζησε τον απόλυτο τρόμο, όταν βρισκόταν στο μπάνιο και ξαφνικά είδε έναν απρόσκλητο επισκέπτη κολλημένο στο παράθυρο. Και σαν να μην της έφτανε αυτό, εκείνος άρχισε να ουρλιάζει, μόλις την είδε!

Οι ιδιοκτήτες, όπως τόνισαν στη συνέντευξή τους, ένιωσαν ότι τους εξαπάτησαν όταν αγόρασαν το σπίτι (προφανώς, ο χαμός αυτός γινόταν και πριν την αγορά του), όμως, τους αρέσει το σπίτι και θέλουν να μείνουν σε αυτό. Οπότε, καλό κουράγιο, μιας και όπως έγινε γνωστό, η σειρά επιστρέφει τελικά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όχι το 2019, προκαλώντας ενθουσιασμό στους πολυπληθείς φαν της.