Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση με την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο.

«Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τι υπάρχει, ο συλληφθείς θα παρουσιαστεί εντός της ημέρας στο δικαστήριο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Όπως διευκρίνισε ο Α.Αγγελίδης, ο 33χρονος που συνελήφθη δεν θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία, αλλά για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Ελληνοκύπριος συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης εντός της ημέρας.

«Υπάρχουν απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων για τη δολοφονία», σχολίασε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών, ενώ τόνισε πως «υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις. Ο όγκος των πληροφοριών είναι μεγάλος και συνεχώς διευρύνεται».

Ο ίδιος αρνήθηκε, επιπλέον, να σχολιάσει την εύρεση πιτζάμας με κηλίδα αίματος στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο χθες ανακοινώθηκε πως ολοκληρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 Κύπρου, οι Αρχές είναι κοντά στη σύλληψη δεύτερου ατόμου και συγκεκριμένα μίας γυναίκας.

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 90 καταθέσεις, όχι όμως και του 15χρονου γιου της οικογένειας, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της διπλής δολοφονίας των γονιών του.