Δύο δίδυμες από την Βρετανία που εργάζονται ως δικηγόροι στο Ντουμπάι, αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης τριών ετών, αφού συνελήφθησαν για απρεπή συμπεριφορά υπό την επήρεια αλκοόλ, αντίσταση κατά της αρχής και προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Οι 37χρονες Alena και Sasha Parker από το Λονδίνο εργάζονταν τα τελευταία χρόνια σε μια νομικό γραφείο στο Ντουμπάι κι έχουν εξελιχθεί σε celebrities της περιοχής μετά τις φωτογραφίες από τις νυχτερινές εξόδους τους και τις εξορμήσεις τους στις παραλίες με τα μπικίνι τους που ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο ένα επεισόδιο φαίνεται πως έβαλε σε μπελάδες τις εντυπωσιακές Βρετανίδες τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν κατά την έναρξη της δίκης τους χθες στο Ντουμπάι, οι δύο αδερφές βρέθηκαν από τις αρχές να προκαλούν φασαρία μεθυσμένες στη συνοικία Αλ Μπάρσα.

Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οι δύο 37χρονες αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί τους. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς έφυγε για λίγο για να φέρει τις χειροπέδες, οι δύο αδερφές επιτέθηκαν στην συνάδελφό του που είχε μείνει να τις φρουρεί. «Μου επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, και με έριξαν στο έδαφος. Όταν έπεσα τραυμάτισα το κεφάλι και τον αγκώνα μου» κατέθεσε η αστυνομικός, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ενώ τις μεταφέραμε στο περιπολικό για να κάνουν το αλκοτέστ, οι δύο γυναίκες φώναζαν και έβριζαν τις γυναίκες από τις αραβικές χώρες», συνέχισε στην κατάθεσή της η αστυνομικός.

Οι δίδυμες, παρουσιάστηκαν χθες στο δικαστήριο και δήλωσαν αθώες ως προς τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Αν όμως κριθούν ένοχες αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως και τριών ετών, αφού στο πλούσιο εμιράτο η κατανάλωση αλκοόλ και η προσβολή δημόσιας αιδούς θεωρούνται αρκετά σοβαρά αδικήματα.