Γνωστός για τις φαρμακερές του ατάκες αλλά και τα κοροϊδευτικά του σχόλια για τους vegan και vegetarians, ο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ φαίνεται πως αναθεωρεί κάποιες από τις απόψεις του.

Η νέα εκτίμηση του διάσημου σεφ για τη χορτοφαγία και vegan διατροφή αποτελεί μια έκπληξη για τους φαν του, δεδομένου ότι ο Ράμσεϊ έχει επικρίνει πολλές φορές αυτές τις επιλογές, με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Πρόσφατα όμως αποκάλυψε πως θα δώσει στη vegan διατροφή μια ευκαιρία. Με ένα μήνυμά του στο Twitter, ανακοίνωσε πως «θα δώσει σε αυτό το #vegan πράγμα μια ευκαιρία…». «Ναι παιδιά, καλά ακούσατε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιό του συνοδεύεται με τη φωτογραφία από μια πίτσα που φαίνεται να είναι vegan από την τελευταία του επιχειρηματική απόπειρα, το Gordon Ramsay Street Pizza, που ανοίγει σήμερα στο Λονδίνο.

ram

Σημειώνεται πως ο Ράμσεϊ ξεσήκωσε αντιδράσεις το 2016, όταν αστειεύτηκε ότι ήταν αλλεργικός στους vegan, απαντώντας σε ένα tweet θαυμαστή του που τον ρωτούσε αν είχε κάποιες αλλεργίες. «Vegans», ήταν η μονολεκτική απάντησή του.

Τον φετινό Φεβρουάριο, ο αθυρόστομος σεφ προκάλεσε νέα διαμάχη απαντώντας στη φωτογραφία με vegan lasagne που είχε αναρτήσει θαυμαστής του: «Είμαι μέλος της PETA. Άνθρωποι που τρώνε νόστιμα ζώα (People eating tasty animals)».

Αν λοιπόν τα τελευταία του σχόλια μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη, φαίνεται πως οι ημέρες της κοροϊδίας της χορτοφαγίας και της vegan διατροφής έχουν τελειώσει.