Πολλές νύφες επιλέγουν να ράψουν το νυφικό τους στα μέτρα τους για να τους πηγαίνει καλύτερα. Για την Susanne Eman όμως δεν ήταν επιλογή αλλά μονόδρομος καθώς σχεδιάζοντας το γάμο της με τον Parker Clack χρειάζεται ένα ειδικό νυφικό για το «στρογγυλό» κορμί της των… 363 κιλών!

Η Susanne, που έχει βάλει στόχο να γίνει η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο, θα χρειαστεί σχεδόν δεκατέσσερα μέτρα ύφασμα για το νυφικό της- που δεν θα έχει μανίκια- , όπως εξήγησε η μοδίστρα που το ανέλαβε, Judy Goff.
Ενώ η Goff πασχίζει για το τεράστιο νυφικό, η Eman έχει θέσει στόχο να μείνει προσηλωμένη στην επιδίωξή της να ζυγίζει περίπου 725 κιλά όταν γίνει 41 ή 42 ετών.

Έτσι θα συνεχίσει να καταναλώνει 30.000 θερμίδες την ημέρα, φαγητό που της ετοιμάζει ο μέλλων σύζυγός της και σεφ.
Την ημέρα που είχε κλειστεί το ραντεβού για το νυφικό, η Eman και η αδελφή της Cassie έκαναν και μία στάση για να τσιμπήσουν κάτι κι έφτασαν στο ατελιέ της Goff κουβαλώντας τρία μπέργκερ, δύο μερίδες τηγανητές πατάτες, εννέα τάκος, ρόφημα σοκολάτας και αναψυκτικά…

Αυτά είναι μόλις ένα μικρό μέρος όσων τρώει κάθε μέρα η 32χρονη μέλλουσα νύφη, με αποτέλεσμα η περιφέρεια της μέσης της να έχει φτάσει τα 274 εκατοστά!

Οι γιατροί δεν συμφωνούν με την επιδίωξη της Eman να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ και να γίνει η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο γιατί δεν πιστεύουν πως αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Θέλω να προσπαθήσω να σπάσω το στίγμα πως το να είσαι παχύς είναι κακό. Με βοήθησε να βρω την αγάπη οπότε τι κακό είναι αυτό;», είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο