Η εισαγγελία του Γκίεσεν, στη δυτική Γερμανία ανακοίνωσε πως μια 40χρονη γυναίκα, ενοικιάστρια ενός υπογείου και ενός χώρου στάθμευσης, όπου ανακαλύφθηκαν οι σοροί τριών νεογέννητων, παραδέχθηκε πως ήταν η μητέρα τους.

Υποστήριξε όμως πως τα βρέφη ήσαν θνησιγενή.

Η γυναίκα παραδέχθηκε ενώπιον των αρχών πως είναι η μητέρα των τριών βρεφών και «δήλωσε πως επρόκειτο για θνησιγενή βρέφη», τόνισε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Ούτε Ζελμπαχ-Σέλενμπεργκ.

«Θα πρέπει τώρα να διαπιστώσουμε εάν οι απαντήσεις της μητέρας μπορούν να διαψευσθούν», τόνισε η εκπρόσωπος, η οποία τόνισε πως η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας δεν έχει αποκλειστεί.

Ωστόσο, η μητέρα δεν προφυλακίσθηκε, καθώς δεν υπάρχουν απτά στοιχεία που να επιτρέπουν να θεωρηθεί ένοχη για κάποιο έγκλημα, τονίζει η εισαγγελία.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως η ίδια γυναίκα έχει και άλλα παιδιά, δίχως να προσδιορίζει τον αριθμό, ή την ηλικία τους.

Η ανακάλυψη των δύο πρώτων σορών, που διαπιστώθηκε πως ήταν δύο αγοριών, έγινε το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια μετακόμισης από το υπόγειο ενός διαμερίσματος.

Στον δε, χώρο στάθμευσης που είχε ενοικιαστεί για το ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε την Τετάρτη και το τρίτο πτώμα, του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε το φύλο, ούτε και ο τρόπος θανάτου.