Τάζοντάς της μία σοκολάτα, ένας 45χρονος άνδρας στην Ινδία παρέσυρε μια 3χρονη μέσα σε σταθμευμένο λεωφορείο και στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ο 45χρονος κατηγορείται πως απομάκρυνε με το γλύκισμα το κορίτσι από τον 5χρονο αδελφό της και της επιτέθηκε, στην Καλκούτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως γράφει η εφημερίδα Scottish Sun, το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα. Ο άνδρας παρέσυρε την 3χρονη στο σταθμευμένο λεωφορείο λέγοντάς της πως θα της δώσει μία σοκολάτα. Τι ακριβώς συνέβη δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο αδελφός της όμως άρχισε να χτυπάει τις πόρτες του λεωφορείου εκλιπαρώντας τον άνδρα να αφήσει την αδελφή του, καθώς άκουγε τις κραυγές της. Αναζητώντας απελπισμένα βοήθεια, το αγόρι έτρεξε και ειδοποίησε τη μητέρα του κι εκείνη με τη σειρά της έσπευσε μαζί με γείτονες, καταφέρνοντας να σώσει το κορίτσι και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

«Τη βρήκαμε μέσα σε μια λίμνη αίματος πάνω σε ένα κάθισμα. Τα ρούχα του παιδιού ήταν σκισμένα και αιμορραγούσε πολύ» περιέγραψε ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Έντονη αιμορραγία διαπίστωσαν και οι γιατροί που παρέλαβαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο. «Είναι σαφή τα σημάδια πως υπέστη κακοποίηση» είπε ένας από τους γιατρούς που το φρόντισαν. «Η κατάστασή της όμως βελτιώθηκε χθες βράδυ και υπάρχουν πιθανότητες να τα καταφέρει».

Πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να επιβεβαιώσουν τον βιασμό.

Η αστυνομία συνέλαβε  επί τόπου τον άνδρα, ο οποίος είχε αίμα στο παντελόνι και τα χέρια του. Οι ειδικοί συνέλεξαν δείγματα αίματος και άλλων υλικών από το λεωφορείο, το οποίο κατασχέθηκε.