Η Caitlyn Kirby μπλέχτηκε άθελά της στη δίνη ενός «ροζ» θέματος που σαρώνει τη Βρετανία, όταν η κάμερα του κλειστού κυκλώματος του σουπερμάρκετ που δουλεύει την τσάκωσε επ’ αυτοφώρω και το επίμαχο βίντεο έγινε viral.

«Ήταν απλώς μια στιγμή τρέλας», λέει τώρα εκείνη, πριν σπεύσει να σημειώσει πως θέλει να πάει στη Βραζιλία να κρυφτεί από την ντροπή της.

Και όπως λέει με νόημα, δύο είναι οι ζωές που καταστράφηκαν από τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου υλικού, καθώς και ο παρτενέρ της Neville Fox περνά τα πάνδεινα για κείνη τη στιγμή αδυναμίας.

Πόσο μάλλον που ο διευθυντής του σουπερμάρκετ δεσμεύτηκε να ερευνήσει το θέμα και οι δουλειές αμφότερων διακυβεύονται. Και βέβαια υπάρχουν πάντα και οι κακές γλώσσες που την κατακεραυνώνουν για την απόφασή της να χαλάσει ένα σπίτι, μιας και ο παρτενέρ της έχει μια 54χρονη σύντροφο στη ζωή.

bblafafjfjwafawerrtere1

«Συνέβη στα ξαφνικά», απολογείται εκείνη στη «Sun», «μοιάζει να έγινε από το πουθενά. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εγώ ακολούθησα και το πράγμα δεν άργησε να εξελιχθεί. Όλος ο κόσμος είδε τι ακριβώς συνέβη μετά». Λέει όμως πως το σκάνδαλο δεν την αφήνει να ηρεμήσει, ντροπιάζοντας τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, και θέλει να φύγει μακριά για να απαλλαγεί από το στίγμα.

Γι’ αυτό και έσπευσε να παραιτηθεί τελικά, όπως αποκάλυψε λίγες μέρες μετά το περιστατικό, και αρνείται να βγει από το σπίτι…