Λήστεψε μια τράπεζα και μεγάλο μέρος των χρημάτων που πήρε τα έδωσε για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην αγαπημένη του.

Ο 36χρονος Ντάστιν Πέντερσεν βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος για τη ληστεία της τράπεζας στο Οχάιο των ΗΠΑ και, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας έδωσε το ποσό των 4.500 δολαρίων σε ένα κοσμηματοπωλείο για το δαχτυλίδι λιγότερο από μια ώρα μετά τη ληστεία.

Το δαχτυλίδι το έδωσε στην αγαπημένη του την επόμενη ημέρα και πιστεύεται ότι η αγορά του δαχτυλιδιού αποτελεί και το κίνητρο της ληστείας.

po

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 36χρονος μπήκε στην τράπεζα και προχώρησε προς το ταμείο. Έδωσε ένα σημείο, στο οποίο ζητούσε το ποσό των 20.000 δολαρίων. Φορούσε γυαλιά, μπουφάν, λευκά γάντια και ένα πορτοκαλί καπέλο. Άφησε ακόμη να εννοηθεί ότι είχε μια βόμβα κολλημένη στο σώμα του. Έφυγε τελικά από την τράπεζα με το ποσό των 8.800 δολαρίων.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν μια άλλη ληστεία τράπεζας έγινε έξι ημέρες αργότερα, σύμφωνα με το Associated Press, από έναν άντρα που του έμοιαζε. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει ληστέψει κάποια τράπεζα, αλλά παραδέχτηκε ότι στις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας ο ληστής του έμοιαζε.