Επιβάτης έμεινε παραπάνω ώρα στην τουαλέτα και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Η περιπέτεια περιείχε και «ύποπτο δέμα» το οποίο τελικά είχε ρούχα


ΚΟΣΜΟΣ
20:16
31/10/2017
Επιβάτης έμεινε παραπάνω ώρα στην τουαλέτα και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση
loading

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Οδησσού, στη νότια Ουκρανία, έκανε σήμερα ένα επιβατικό αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Μόσχα με προορισμό την Τουρκία. αφού εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα σε μία από τις τουαλέτες του αεροπλάνου, έγινε γνωστό από έναν αξιωματικό της αστυνομίας στο Facebook.

Ωστόσο όπως μετέδωσε το RT όλη η υπόθεση προκλήθηκε από τις στομαχικές διαταραχές ενός επιβάτη ο οποίος έμεινε για παραπάνω από το συνηθισμένο στην τουαλέτα, κάτι που θεωρήθηκε ύποπτο από το πλήρωμα.

«Ο εντοπισμός του πακέτου ανάγκασε το πλήρωμα να λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο, το οποίο ήταν το διεθνές αεροδρόμιο της Οδησσού» ανέφερε ο Ρούσλαν Φορόστιακ, σύμβουλος του αρχηγού της αστυνομίας της Οδησσού.

Σύμφωνα με τον ίδιο η προσγείωση ήταν επιτυχής και εντός του αεροσκάφους έχει αναπτυχθεί μια ομάδα της αστυνομίας με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους η οποία μετά από έρευνες περιείχε απλά τα προσωπικά αντικείμενα του αδιάθετου επιβάτη.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αξιωματικός δεν κατονόμασε την αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροσκάφος αλλά επισήμανε ότι είναι τουρκική.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει