Το bullying και οι λεκτικές επιθέσεις για την εμφάνιση ενός ανθρώπου μπορεί να έχουν ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στη συμπεριφορά του όσο και στις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Έτσι μία επιζήσασα από καρκίνο, η Κλαούντια Σιέρα, αποφάσισε πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιδράσει στη χρόνια κακοποίηση που δεχόταν για την εμφάνισή της.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, σκέφτηκε να βάλει τέλος σε ατάκες του στυλ «δείχνεις πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία σου», που την έκαναν να αισθάνεται άσχημα, και να ξοδέψει 50.000 δολάρια για να μοιάσει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

gr;iruwo2

Η Κλαούντια είναι 47 χρονών, από το Χιούστον και ξόδεψε 50.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μοιάσει στο ίνδαλμά της, τη Μελάνια Τραμπ. Η ίδια δηλώνει «ξαναγεννημένη» έπειτα από πάρα πολλές επεμβάσεις που υπέστη για να μοιάσει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και νιώθει ότι επιτέλους άφησε πίσω τα χρόνια που την ενοχλούσαν για την αμφίεση της.

Η γυναίκα είναι μητέρα δύο παιδιών και ζήτησε τη βοήθεια του Δρ. Φράνκλιν Ρόουζ, ο οποίος ανέλαβε να πραγματοποιήσει τη χειρουργική επέμβαση ύψους 50.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του στήθους της, της κοιλιοπλαστικής, της λιποαναρρόφησης, της ανόρθωσης γλουτών και βλεφάρων, προκειμένου να καταφέρει να μοιάσει στο είδωλό της.

Η ομοιότητα των δύο γυναικών αμφισβητείται έντονα, ωστόσο η Σιέρα νιώθει πως αυτή η αλλαγή της άλλαξε τη ζωή και τώρα νιώθει δυναμική και όμορφη.

gr;iruwo3gr;iruwo04