Ένα ζευγάρι στην Αυστραλία περνούσε άλλη μία ήρεμη μέρα στο σπίτι του όταν ο πραγματικός εφιάλτης εμφανίστηκε στο τζάμι της ενός παραθύρου και μάλιστα δεν είχε διάθεση για πλάκες. Η Λόρα Άνσελ μαγείρευε το δείπνο όταν ο απροσκάλεστος επισκέπτης τους τρομοκράτησε για τα καλά.

Φίλοι τους αλλά και χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν πως ο «εφιάλτης έχει πολλά πόδια» και σίγουρα το ζευγάρι από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας κατάλαβε τι εννοούσαν. Μία τεράστια αράχνη «κυνηγός», σε μέγεθος πιάτου παραμόνευε στην μπαλκονόπορτα για το επόμενο θήραμά της.

Οι αράχνες κυνηγοί δεν θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο αλλά, όπως όλα τα ζώα, αν νιώσει πως απειλείται θα αμυνθεί θα δαγκώσει με τον πόνο να είναι αρκετά ισχυρός. Το ζευγάρι λοιπόν εδώ και μέρες είναι «όμηροι» στο ίδιο τους το σπίτι μιας και η αράχνη όταν πήγαν να την μετακινήσουν δεν έδειξε να έχει διάθεση για συνεργασία. Ο άνδρας του ζευγαριού προσπάθησε να συνθλίψει την αράχνη μεταξύ των τζαμιών αλλά εκείνη κατάφερε να την γλυτώσει με μικρά τραύματα και εκνευρισμένη.

araxnh2

Επειδή ωστόσο η τεράστια αράχνη δεν δείχνει να έχει διάθεση να αποχωρήσει από το σπίτι πολλοί κυρίως στα social media μιλούν για ενδεχόμενη φωλιά της αράχνης σε κάποιο σημείο, ενώ κάποιοι τρομοκρατημένοι χρήστες όταν είδαν τις φωτογραφίες της, δεν δίστασαν να τους προτρέψουν να… κάψουν το σπίτι. Ενδεχόμενο ωστόσο που το ζευγάρι αποκλείει μιας και επιθυμούν να βρουν έναν λιγότερο ακραίο τρόπο για να ξεφορτωθούν τον ακάλεστο επισκέπτη.

araxnh1 araxnh4araxnh3