Βουλευτής στη Βολιβία απολάμβανε οπίσθια στο κινητό του μέσα στο Κοινοβούλιο

«Νοσηρή» και «ανεύθυνη» χαρακτηρίστηκε η συμπεριφορά του


ΚΟΣΜΟΣ
13:23
30/06/2017
Βουλευτής στη Βολιβία απολάμβανε οπίσθια στο κινητό του μέσα στο Κοινοβούλιο
4
loading

Την ώρα που στο Κοινοβούλιο της Βολιβίας διεξαγόταν η συζήτηση για την εκλογή των μελών του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, ο Αντρές Γκαγιάρδο φαίνεται πως είχε πιο σημαντική δουλειά να κάνει...

Η εικόνα ήρθε από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος προφανώς ήταν πολύ πιο ανήσυχος σε σχέση με τον βουλευτή των Δημοκρατικών. Το υλικό που παρακολουθούσε με τόση προσήλωση ο Γκαγιάρδο ήταν από ένα «φεστιβάλ οπισθίων» που είχε γυριστεί τον Δεκέμβριο του 2016.

Όπως αναφέρεται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, το φαινόμενο βουλευτών να παρακολουθούν το κινητό τους κατά τη διάρκεια κάποιας συζήτησης στη Βουλή είναι συχνό. Ειδικά εάν αυτοί κάθονται στη… γαλαρία της αίθουσας. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που κάποιος από αυτούς καταγράφεται να παρακολουθεί τέτοιο περιεχόμενο.

Η γερουσιαστής, Μαρία Έλμπα Πίνκερ, περιέγραψε ως «νοσηρή» και «ανεύθυνη» τη συμπεριφορά του συναδέλφου της, ειδικά τη στιγμή που στη Βουλή γίνεται τόσο σοβαρή συζήτηση.

Από την πλευρά του, ο Γκαγιάρδο ζήτησε μέσω ανακοίνωσής του «χίλια συγγνώμη», και τόνισε ότι θα αποδεχθεί οποιαδήποτε ποινή του επιβληθεί. Ωστόσο, τόνισε ότι το βίντεο αυτό είναι άλλη μια προσπάθεια να σπιλωθεί η υπόληψή του, επειδή ζήτησε ραντεβού από τον πρόεδρο της χώρας, Έβο Μοράλες για να προωθήσει ένα έργο αποχέτευσης στην εκλογική του περιφέρεια που εκλέγεται.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar 11111

  Ο συνετός βουλευτής αξιοποίησε με
  τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο του..
  Δεν είναι σίγουρο όμως ότι ψήφισε
  και σωστά ..

 2. avatar GiaNaDoulepsoumeLigaki

  Να ήτανε από την Κολομβία αλλά από τη Βολιβία?

  1. avatar φδδοιςπφεμ[

   απο τα φιλιατρά ηταν

 3. avatar audioware

  Είχαμε μια καούρα για το τι έκανε ο βουλευτής της Βραζιλίας...
  Καμμιά σοβαρή είδηση θα βάλετε;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει