Μπορεί να μην είναι ο Λευκός Οίκος, αλλά η νέα μετά-προεδρική κατοικία δεν είναι και αδιάφορη. Μετά από δυο θητείες, ο Μπαράκ Ομπάμα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά της προεδρικής κατοικίας στον νέο ένοικο, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η κατοικία έχει άπλετο χώρο για χαλάρωση, διασκέδαση, αλλά και έναν υπέροχο κήπο. Η οικογένεια Ομπάμα θα μετακομίσει, όπως γράφει το USA Today, στη γειτονιά Kalorama, που απέχει μόλις δυο μίλια από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Ο βασικός λόγος που η οικογένεια επέλεξε το μελλοντικό τους σπίτι να βρίσκεται μια ανάσα από τον Τραμπ, είναι λόγω της μικρής τους κόρης Σάσα, η οποία πηγαίνει ακόμα σχολείο και αναμένεται να αποφοιτήσει το 2018.

«Θα μείνουμε για ακόμη δυο χρόνια στην Ουάσινγκτον, μέχρι η Σάσα να τελειώσει το σχολείο. Η μεταγραφή σε άλλο σχολείο στα μισά του Λυκείου, είναι δύσκολη», είχε πει ο Ομπάμα τον περασμένο Μάρτιο.

Η εντυπωσιακή κατοικία, η οποία ανήκει στον Joe Lockhart που εργαζόταν για λογαριασμό του Μπιλ Κλίντον, θα στεγάζει τον Μπαράκ, τη Μισέλ και τις δύο κόρες τους Μάλια και Σάσα στις 20 Ιανουαρίου. Διαθέτει εννέα κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια, ξύλινα πατώματα και μεγάλο κήπο.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

housobama7 housobama8 housobama9 housobama10 housobama11 housobama1 housobama2 housobama3 housobama4 housobama5 housobama6