Το να κάνεις τις διακοπές σου και να είναι όλες πληρωμένες μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά για την 21χρονη Jessica είναι μια πραγματικότητα.

Η personal trainer από την Αυστραλία, πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στην Καλιφόρνια για πάνω από 15 μέρες με έναν άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο και μάλιστα όλα τα έξοδα ήταν πληρωμένα από αυτόν.

aodoadad6

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail η νεαρή έχει εγγραφεί σε μια ιστοσελίδα όπου άνδρες που ταξιδεύουν μόνοι αναζητούν συντροφιά για τα ταξίδια τους. Οι γυναίκες που επιλέγονται δεν έχουν καμιά υποχρέωση από τους άνδρες που πληρώνουν όλα τα έξοδα για το ταξίδι παρά μόνο να τους κρατάνε παρέα κατά τη διάρκεια αυτού.

aodoadad2

Η 21χρονη που αποφάσισε να το κάνει, αποκάλυψε την ιστορία της στο Facebook και αναφέρει ότι δεν είναι κάτι τόσο παράξενο. Κάνει απλώς διακοπές με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

aodoadad3

«Από τη στιγμή που έκανα εγγραφή στην ιστοσελίδα, μερικοί άνθρωποι ήθελαν αρχικά να έχουμε μια συνομιλία ενώ άλλοι μου έλεγαν κατευθείαν για το ταξίδι, ποια ήταν η ημερομηνία, ποιος ήταν ο προορισμός και αν ήθελα να πάω». Για το ταξίδι της στην Καλιφόρνια η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν ξόδεψε απολύτως τίποτε καθώς ήταν όλα κανονισμένα από τον άνδρα που την κάλεσε να πάει.

aodoadad5

«Πήγα εκεί και συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να πάρω μαζί μου κάποια πράγματα. Εκείνος μου ψώνιζε και μου αγόραζε πάντα αυτά που ήθελα. Ζούσα στην πολυτέλεια για λίγες μέρες» αναφέρει η ίδια. Προσθέτει μάλιστα ότι ξεκαθαρίζει από την αρχή πως δεν πρόκειται να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με κανέναν που της πληρώνει το ταξίδι ώστε να μην έχει να αντιμετωπίσει περίεργες προτάσεις. Συστήνει, μάλιστα την ιστοσελίδα και σε άλλες γυναίκες καλώντας τις βέβαια να είναι πολύ προσεκτικές σε όσα συμφωνούν.

aodoadad4