Αρκετά δύσκολες ώρες πέρασαν οι επιβάτες μιας πτήσης όταν αναγκάστηκαν να συνταξιδέψουν με μια νεκρή γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα του ταξιδιού.

Η 50χρονη ταξίδευε όπως και οι άλλοι επιβάτες από την Τουρκία στην οποία βρισκόταν για διακοπές, προς την πατρίδα της, στη Ρωσία. Η 50χρονη ήταν διαβητική και θεωρείται ότι είχε αφήσει το φάρμακό της στις αποσκευές. Όπως αναφέρει η Mirror, πέθανε 45 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους ενώ το πλήρωμα του θαλάμου επιβατών μπορούσε να κάνει ελάχιστα πράγματα για να βοηθήσει το θύμα το οποίο δεν είχε την ινσουλίνη του μαζί του. Όπως ανέφερε ο σύζυγός της, επέλεξε να αφήσει το φάρμακό της μέσα στις αποσκευές που έκανε check in και όχι στις χειραποσκευές γιατί είχε κάνει ινσουλίνη μια ώρα πριν από την πτήση.

Κανένας δεν ανέμενε, ούτε η ίδια, ότι η κατάστασή της θα επιδεινωθεί ξαφνικά. Οι αεροσυνοδοί, στη συνέχεια, αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, πήραν την απόφαση να ξαπλώσουν το θύμα κάτω στο διάδρομο του αεροσκάφους και να το καλύψουν με μια κουβέρτα. Ο πιλότος του αεροσκάφους, επίσης, αποφάσισε να συνεχίσει την πτήση του προς τη Μόσχα αντί να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Η γυναίκα θεωρείται ότι υπέστη οξεία καρδιακή ανεπάρκεια. Αυτό βέβαια τρομοκράτησε αρκετούς επιβάτες που είχαν ταραχτεί αφενός από το επεισόδιο αφετέρου από το γεγονός ότι δίπλα τους βρισκόταν μια νεκρή. Κάποιοι βέβαια τράβηξαν φωτογραφίες από το συμβάν, οι οποίες κυκλοφόρησαν γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή η περίπτωση θανάτου κατά τη διάρκεια της πτήσης έχει μικρές πιθανότητες να συμβεί αν λάβει κανείς υπόψη τον τεράστιο αριθμό των καθημερινών επιβατών. Ωστόσο οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες συνήθως έχουν σχέδια αντιμετώπισης τέτοιων απροσδόκητων περιστατικών.

aeiruasio1 aeiruasio2 aeiruasio3