Αν κάποιος διαθέτει 32 εκατομμύρια δολάρια μπορεί άνετα να αγοράσει αυτό το πολυτελές αρχοντικό που έχει ακόμη και το δικό του πάρκο ψυχαγωγίας νερού στην αυλή.

Η κατοικία βρίσκεται στο Ντάλας του Τέξας και ο ιθύνων νους της κατασκευής του είναι ένας πολύ γνωστός οδοντίατρος. Πρόκειται ουσιαστικά για τον συνδυασμό δύο σπιτιών αξίας 10.500.000 δολαρίων και 6.975.000 δολαρίων και διαθέτει μεταξύ άλλων 18 μπάνια, γκαράζ 10 αυτοκινήτων και ντουλάπες που είναι κυριολεκτικά ολόκληρα δωμάτια.

wpvilla2

Και ενώ το εξωτερικό του σπιτιού με το περιποιημένο γκαζόν και τα πολυεπίπεδα σιντριβάνια, μοιάζει παραμυθένιο, το πλούσιο εσωτερικό του είναι φτιαγμένο επίσης για ατέλειωτη διασκέδαση.

wpvilla3

Το αρχοντικό περιλαμβάνει πολλαπλές αίθουσες παιχνιδιού, ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ένα στούντιο γυμναστικής με όλα τα όργανα, χώρο για μπόουλινγκ, τραμπολίνο και ένα ανοιχτό γήπεδο τένις. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το water park που έχει δημιουργηθεί στην αυλή του σπιτιού. Διαθέτει τρεις νεροτσουλήθρες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, καταρράκτες και παιχνίδια για ατελείωτη ώρα διασκέδασης.

wpvilla4

Παρ’ όλη την πολυτελή κατασκευή του, ουσιαστικά το πάρκο είναι αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Στο εσωτερικό ο επισκέπτης ή μελλοντικός αγοραστής, εντυπωσιάζεται επίσης από την χλιδή στα έπιπλα και στα διακοσμητικά αντικείμενα. Το αποκαλούν «παλάτι» και όχι άδικα ενώ οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail αποδεικνύουν το λόγο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του…

wpvilla5 wpvilla6 wpvilla7 wpvilla8 wpvilla9 wpvilla1