Μια συγκλονιστική στιγμή καταγράφεται σε ένα βίντεο που έρχεται από την περιοχή του Λονδίνου: Ένας νεαρός δέχεται επίθεση από δέκα άτομα και μένει αναίσθητος, ενώ ο λόγος για τον άγριο ξυλοδαρμό είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και είναι από τον περασμένο Απρίλιο, δείχνει τη συμμορία να επιτίθεται με αγριότητα στον 19χρονο και να τον αφήνει αναίσθητο. Το θύμα περπατούσε στο δρόμο για να προλάβει ένα λεωφορείο σε περιοχή νοτιοδυτικά του Λονδίνου, όταν δέχθηκε την επίθεση από τη μεγάλη ομάδα των νεαρών.

37D47D02

Τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν βίαια, ενώ υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα χείλη του, πριν χάσει τις αισθήσεις από το άγριο χτύπημα από την καρέκλα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε χτυπήσει σοβαρότερα.

37D47D03

Η συμμορία τού έκλεψε το κινητό και ένα μικρό χρηματικό ποσό. Η αστυνομία κυκλοφόρησε ένα βίντεο ασφαλείας που δείχνει τους οκτώ από τους δέκα ύποπτους, με την ελπίδα να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Έχουν περιγραφεί μάλιστα ως νεαροί ηλικίας 14 έως 16 ετών που φορούσαν σκούρες κουκούλες.

Η αστυνομία είναι πρόθυμη, όπως αναφέρει, να ακούσει οποιονδήποτε μπορεί να αναγνωρίσει τα άτομα από το βίντεο της κάμερας ή φωτογραφίες ή που πιθανόν έχει πληροφορίες οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνα.