Ο νεαρός Samuel Leighton-Dore μίλησε στη βρετανική Mirror για την απόφασή του να αποκτήσει παιδί μέσω της αδερφής του και μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται.

Ο Samuel από το Σίδνεϊ έχει σχέση με τον φωτογράφο και σχεδιαστή Bradley Tennant, αλλά θέλει να αποκτήσει ένα μωρό με τον σύντροφό του το οποίο θα έχει γονίδια και από τις δύο οικογένειες. Ως συμβιβαστική λύση, η αδερφή του, Bronte, συμφώνησε να δωρίσει τα ωάριά της, έτσι ώστε το ζευγάρι να αποκτήσει την οικογένεια που πάντα ήθελε.

theios001

«Δεν είναι πολύ παράξενο αν το βάλεις κάτω. Θα κάνουμε εξωσωματική γονιμοποίηση. Θα είναι το ωάριο της αδερφής μου και το σπέρμα του συντρόφου μου και με τη βοήθεια μιας τρίτης γυναίκας η οποία κατά προτίμηση θα έχει ήδη τη δική της οικογένεια. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο εγώ και ο σύντροφός μου θα έχουμε κάποια βιολογική σχέση με το παιδί μας στο μέλλον. Μπορεί να ακούγεται μάταιο σε μερικούς ανθρώπους, αλλά νομίζω ότι η επιθυμία να αποκτήσεις ένα παιδί με το πρόσωπο που αγαπάς είναι αρκετά φυσική» λέει ο ίδιος.

theios2

Όπως προσθέτει δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν τώρα αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει να το προγραμματίζουν καθώς είναι πολύ δαπανηρό. Τα δύο αδέρφια είχαν συζητήσει ξανά το θέμα παλιότερα αλλά το έκαναν πιο σοβαρά όσο μεγάλωναν. Η αδερφή του νεαρού είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να βοηθήσει με τέτοιο τρόπο ενώ το ζευγάρι αναφέρει ότι θα την αποκαλεί «σπέσιαλ θεία» ή «καλή νεράιδα».

theios5

Οι δυο τους επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν ισχυρή κάλυψη από την οικογένειά τους αλλά έχουν δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

theios3

«Θα έλεγα ότι είμαστε όλοι τόσο απίστευτα τυχεροί που ζούμε σε μια εποχή που διευκολύνει με τόσο πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να κάνει κάποιος μια αγαπημένη οικογένεια. Αν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν δεσμευθεί και είναι ευχαριστημένα, τότε κάντε το» απαντάει ο 25χρονος.

theios4