Τρόμος στον αέρα με καμπίνα αεροσκάφους να γεμίζει καπνούς

Επέστρεψε στο αεροδρόμιο και πέντε άνθρωποι ποδοπατήθηκαν κατά την αποβίβασή τους


ΚΟΣΜΟΣ
11:02
17/06/2016
Τρόμος στον αέρα με καμπίνα αεροσκάφους να γεμίζει καπνούς
1
loading

Τη στιγμή που ένα αεροσκάφος της Jet Airways γέμισε ξαφνικά καπνό στην καμπίνα των επιβατών, μόλις μερικά λεπτά μετά την απογείωση, κατέγραψε ένας από τους ταξιδιώτες στο φακό του.

Το αεροσκάφος είχε μόλις απογειωθεί από τη Βangalore, στο νότο της Ινδίας, όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν τον καπνό και ειδοποίησαν το πλήρωμα.

Αμέσως έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και το αεροσκάφος έκανε στροφή για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί. Οι 65 επιβάτες κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τις μάσκες για να προστατευτούν από τον καπνό.

airplane2

Παρότι κανείς δεν έπαθε τίποτα στη φάση αυτή, σημειώθηκαν τραυματισμοί επειδή οι επιβάτες ποδοπατήθηκαν την ώρα που συνωστίστηκαν για να κατέβουν από το αεροσκάφος, όπου ακόμα έβγαινε καπνός, μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Βangalore.

Εκπρόσωπος της Jet Airways επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως κάποιοι επιβάτες τραυματίστηκαν την ώρα που σπρώχνονταν για να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο.

Πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του αεροδρομίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Από το αεροδρόμιο πάντως διαβεβαίωναν πως κανένας από τους ταξιδιώτες δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

airplane1

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar GiaNaDoulepsoumeLigaki

    Ζώα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει