Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την 64η επέτειο του γάμου του, λίγο διαφορετικά, ποζάροντας… για μια φωτογράφηση μόδας.

Παρόλα αυτά όταν πόζαραν για τις φωτογραφίες δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο δημοφιλείς θα γίνονταν οι λήψεις τους, με αποτέλεσμα σε εμπορικά κέντρα στην επαρχία Hebei να εμφανίζονται εικόνες από το ζευγάρι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Το ζευγάρι τώρα αποτελεί το παράδειγμα της αιώνιας αγάπης και συγκεντρώνει τα βλέμματα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 64 χρόνια και ο άνδρας λέγεται ότι είναι 95 ετών. Το ζευγάρι προέρχεται από το Handan στην επαρχία Hebei στη βόρεια Κίνα, αλλά δεν είναι γνωστά τα ονόματά τους.

Οι ίδιοι πόζαραν φορώντας μοντέρνα ρούχα και αποφάσισαν να αναδείξουν τα είδη των δραστηριοτήτων με τα οποία περνούν τον καιρό της συνταξιοδότησής τους. Ποζάρουν να διαβάζουν, να πίνουν καφέ, να κάνουν περίπατο, αλλά και να παίζουν πινγκ-πονγκ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι που έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο ζευγάρι που αποδεικνύει την πραγματική αγάπη, έχει προβληθεί σε γιγαντιαίες τηλεοράσεις και διαφημιστικές πινακίδες που ανήκουν σε εμπορικά κέντρα σε 11 πόλεις στην επαρχία Hebei.

Οι εικόνες τους κάνουν και το γύρο των κοινωνικών δικτύων με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι το ζευγάρι είναι το παράδειγμα της αληθινής αγάπης και ότι βγάζουν μια μοναδική γλύκα στις εικόνες τους. Ταυτόχρονα, κάνοντας τη σύγκριση με τα ζευγάρια της σύγχρονης εποχής, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα στατιστικά, το ποσοστό διαζυγίων στην Κίνα αυξάνεται σταθερά από το 2003, με το Πεκίνο να έχει το μεγαλύτερο αριθμό διαζυγίων απ’ όλες τις πόλεις της χώρας. Αυτό το ζευγάρι λοιπόν αποτελεί τη φωτεινή διαφορά ότι μπορεί να υπάρξει αιώνια αγάπη… anniversary2 anniversary3 anniversary4 anniversary5 anniversary6 anniversary7 anniversary8 anniversary9