Ένα νέο θεματικό πάρκο, που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο του κόσμου σε εσωτερικό χώρο, ετοιμάζεται στο Ντουμπάι.

Το IMG Worlds of Adventure προγραμματίζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Αύγουστο, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν έναν εντυπωσιακό χώρο ψυχαγωγίας χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Το νέο τουριστικό αξιοθέατο θα προσφέρει στους επισκέπτες μια απόδραση από τις καυτές καιρικές συνθήκες του Ντουμπάι, καθώς το θεματικό πάρκο που φημολογείται ότι θα έχει συνολικό κόστος 1 εκατομμύριο δολάρια, θα είναι εντελώς κλειστό και θα έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία. Τα εισιτήρια για το πάρκο έχουν ήδη βγει στην κυκλοφορία και περιλαμβάνουν πρόσβαση σε τέσσερις ζώνες, αλλά και βόλτες σε όλα τα αξιοθέατα.

Μερικές από τις βασικές ζώνες έχουν πολλά χαρακτηριστικά γνωστών ηρώων της μεγάλης οθόνης όπως για παράδειγμα τον Hulk. Η εσωτερική αρένα θα έχει το μέγεθος πολλών γηπέδων ποδοσφαίρου και οι σχεδιαστές του πάρκου λένε ότι αναμένουν περίπου 4,5 εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της λειτουργίας του.

Η τιμή του εισιτηρίου για τους ενήλικες θα είναι 56 λίρες και θα επιτρέπει την πρόσβαση σε 20 διαδρομές και αξιοθέατα συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών παραστάσεων και της κινηματογραφικής εμπειρίας. Οι εργαζόμενοι, σήμερα, βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο πάρκο το οποίο έχει ως στόχο να κάνει το Ντουμπάι παγκόσμιο πόλο έλξης της ψυχαγωγίας και εικάζουν ότι τα εγκαίνια θα γίνουν στις 15 Αυγούστου. Έτσι κι αλλιώς το Ντουμπάι παγιώνει σιγά-σιγά τη θέση του ως κορυφαίο τουριστικό καταφύγιο. Τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκε ακόμη ένα «εξωφρενικό» θεματικό πάρκο, όπως το χαρακτηρίζουν.

Μετά την παύση των κατασκευών κατά τη διάρκεια ενός διαστήματος, το Ντουμπάι φαίνεται ότι προσπαθεί να επαναφέρει τις μεγάλες, εντυπωσιακές κατασκευές τραβώντας τα βλέμματα.

IMG6 IMG7 IMG8 IMG9 IMG1 IMG2 IMG3 IMG4 IMG5