Ο νεαρός Pietro Boselli έγινε ιδιαίτερα γνωστός και οι φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο όταν οι μαθητές του τις δημοσιοποίησαν και ο ίδιος κέρδισε σε ένα διαγωνισμό για τον πιο σέξι εκπαιδευτικό.

Τώρα ο 28χρονος μαθηματικός γίνεται το πρόσωπο της Armani, 22 χρόνια μετά την πρώτη του συνεργασία με το διάσημο οίκο. Ο Pietro ο οποίος έχει διδακτορικό στη μηχανολογία αναφέρει ότι πάντα ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά επέλεξε να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα αντ’ αυτού. «Κατά κάποιο τρόπο ντρεπόμουν και σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι από τον ακαδημαϊκό κόσμο θα με δουν», είπε ο ίδιος ο οποίος τώρα απολαμβάνει τη διασημότητα που κερδίζει και αποκαλύπτει ότι είχε κι άλλες συνεργασίες με εταιρείες ρούχων χωρίς όμως ποτέ να τις βάλει στο βιογραφικό του.

Για να διατηρηθεί σε άριστη φυσική κατάσταση, ο Pietro Boselli  γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο και ισορροπημένο διαιτολόγιο. Τώρα, ο μαθηματικός ο οποίος είχε ποζάρει για πρώτη φορά για την Armani σε ηλικία 7 ετών, φωτογραφίζεται για τα ρούχα του γνωστού οίκου.

Η φήμη του έχει αρχίσει και αυξάνεται, ενώ στο Instagram έχει ήδη 900.000 followers μπορώντας να συναγωνιστεί διάσημους άνδρες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Παρόλο που πάντα του άρεσε το μόντελινγκ, έγινε γνωστός όταν οι μαθητές του δήλωσαν συμμετοχή με τις φωτογραφίες του σε ένα διεθνή διαγωνισμό για τον πιο σέξι εκπαιδευτικό χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Ωστόσο όταν το έμαθε και διαπίστωσε πόσο άρεσε τελικά στον κόσμο, έμεινε προσγειωμένος και είπε ότι θεωρεί ότι αν είναι πολύ όμορφος, οι άνθρωποι δεν τον λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν.

Ο ίδιος μάλιστα χαρακτηρίζει τον εαυτό του «σπασίκλα» γιατί πάντα έβαζε σε προτεραιότητα τα μαθήματά του και το διάβασμα. Αυτό που τον προβληματίζει τώρα είναι η εικόνα που θα έχουν γι’ αυτόν οι μαθητές του όταν θα τον βλέπουν να ποζάρει ημίγυμνος, καθώς η εκπαίδευση είναι για εκείνον ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της ζωής του.

math1 math2 math3 math4