Καταγγελία – σοκ: Ο πατέρας του μικρού Αϊλάν ήταν δουλέμπορος

Γυναίκα που βρισκόταν στο σκάφος ισχυρίστηκε πως ο Κουρντί ήταν διακινητής προσφύγων


ΚΟΣΜΟΣ
21:40
11/09/2015
Καταγγελία – σοκ: Ο πατέρας του μικρού Αϊλάν ήταν δουλέμπορος
3
loading

Μια αμφιλεγόμενη πληροφορία έρχεται από τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας για τον πατέρα του μικρού Αϊλάν που έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια της οικογένειας του να περάσει από τη Συρία στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την dailymail, όταν μια γυναίκα από το Ιράκ, που έχασε τα δυο της παιδιά στο ταξίδι που πνίγηκε ο Αϊλάν, τον κατηγόρησε ότι είναι μέλος του κυκλώματος διακίνησης, ο Αμπντουλάχ Κουρντί τη χτύπησε. Η γυναίκα από το Ιράκ, με το όνομα Ζαϊνάν Αμπάς, είπε πως ο Κουρντί οδηγούσε το σκάφος που ναυάγησε παρασέρνοντας στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Μαρία Σωτηριάδου

  Με το δουλεμπόριο ισχύει ότι και με το εμπόριο ναρκωτικών.Τα βαποράκια συμμετέχουν στο δίκτυο διανομής για να μπορέσουν δωρεάν να παίρνουν τη δόση τους. Οι δουλέμποροι κάνουν ειδικές τιμές η μεταφέρουν δωρεάν κάποιους πρόσφυγες για να οδηγούν το σκάφος το οποίο ως γνωστόν βουλιάζει σε κάθε ταξίδι.Γιατί κάνουμε πως ξαφνιαζόμαστε;Εννοείται οτι δεν οδηγούν τα σκάφη οι ίδιοι οι δουλέμποροι..θα γύριζαν κολυμπώντας πίσω η θα διακινδύνευαν τη ζωή τους η να συλληφθούν;;Προφανώς ο άνθρωπος αυτός πήρε ειδική τιμή να μεταφέρει όλη του την οικογένεια αρκεί να οδηγούσε το σκάφος.

  1. avatar losromi

   Εύστοχη τοποθέτηση.

 2. avatar ineth

  Η λύπη μου ήταν για το παιδάκι εξαρχής και όχι τον πατέρα. Θα μπορούσε να πάει με ασφάλεια στο Ιραν ή την Τουρκία όπου και δουλειές υπάρχουν αλλά έχει και το ομόθρησκο. Αλλά ήθελε με μωρό παιδί να πάρει τα μεγάλα ρίσκα. Να ζήσει την μεγάλη ζωή. Πήγε για τα πολλά και έχασε τα πάντα. Όσο και να λυπάμαι το παιδάκι για αυτόν κρύβω και μια κακή δόση.... μου λείπει η κατάλληλη λέξη να εκφραστώ. Δεν είναι μίσος δεν είναι χαρά δεν είναι χαρμολύπη. Το χειμώνα θα γεμίσουν οι παραλίες με πτώματα ή απλά θα αναστήλουν τις δραστηριότητές τους οι δουλέμποροι?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει