Έντεκα τραυματίες από τη νεροποντή στη Φλωρεντία

Δεκάδες κορμοί δέντρων ξεριζώθηκαν


ΚΟΣΜΟΣ
13:30
02/08/2015
Έντεκα τραυματίες από τη νεροποντή στη Φλωρεντία
1
loading

Έντεκα τραυματίες προκάλεσε νεροποντή η οποία έπληξε χθες το βράδυ την περιοχή της πόλης της Φλωρεντίας, στην κεντρική Ιταλία.

Δεκάδες κορμοί δέντρων ξεριζώθηκαν, ενώ σε όλη την πόλη η κίνηση των αυτοκινήτων διακόπηκε για δυο ώρες. Οι φλωρεντινοί πυροσβέστες αναγκάσθηκαν να ζητήσουν την βοήθεια των συναδέλφων τους από τις κοντινές πόλεις Πιστόια και Πράτο.

Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε σειρά προβλημάτων και στις σιδηροδρομικές συνδέσεις με τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας. Μετά από συνεχή προσπάθεια των τεχνικών των ιταλικών σιδηροδρόμων, η οποία ξεπέρασε τις δώδεκα ώρες, η λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών αποκαταστάθηκε, ενώ προβλήματα παρουσίασε το δίκτυο ύδρευσης, με αλλεπάλληλες διακοπές.

Ο δήμος της πόλης είχε απευθύνει εγκαίρως έκκληση στους πολίτες, μέσω twitter, να αποφύγουν την χρήση ΙΧ αυτοκινήτων, κυρίως στις νότιες συνοικίες της Φλωρεντίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar n1K0SsT

    Όποιος είναι φαν των ταινιών \"Οι αξιότιμοι φίλοι μου\" καταλαβαίνει γιατί η πλημμυρισμένη Φλωρεντία θυμίζει μιά απο τις πιό ξεκαρδιστικές σκηνές του Ιταλικού κινηματρογράφου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει