Συνήθως όταν κάποιος λέει ότι «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» εννοεί ότι, όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, δεν υπάρχει πρόβλημα, εάν είναι ερωτευμένοι. Η Elsie και ο Leslie Harper όμως, δίνουν νέα έννοια, αφού μετά παντρεύτηκαν νέοι, χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκαν μετά από 57 ολόκληρα χρόνια!

Όταν οι δυο τους χώρισαν το 1954 έκοψαν κάθε επαφή ανάμεσά τους, αλλά μετά το πέρας μισού αιώνα περίπου έδωσαν… δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και την προηγούμενη βδομάδα παντρεύτηκαν. Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δυο μετά το διαζύγιό τους παντρεύτηκαν άλλα άτομα, τα οποία πέθαναν.

Έτσι, όταν έγινε χήρος ο 93χρονος σήμερα Leslie αποφάσισε να ξαναβρεί την πρώτη του γυναίκα. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με πήρε τηλέφωνο. Ήταν υπέροχο που τον ξαναείδα, ταιριάξαμε αμέσως, σαν να μην είχαμε χωριστεί ποτέ», δήλωσε η 90χρονη Elsie για την επανασύνδεση.

Αν και οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, η οποία είχε εξίσου καλές σχέσεις και με τους δυο, δεν ξαναμίλησαν μετά το διαζύγιο, καθώς χώρισαν με άσχημο τρόπο. Η Elsie μάλιστα κατέστρεψε και όλες τις φωτογραφίες του γάμου τους, ενώ ο πιο… ρομαντικός Leslie της είχε ακόμη φυλαγμένες. Η κόρη μεσολάβησε για την επανασύνδεση, αφού πρώτα της το ζήτησε ο πατέρας και ο πάγος έσπασε με τη μια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια χοροεσπερίδα το 1937 και παντρεύτηκαν το 1941. Χώρισαν εννιά χρόνια μετά και είχαν ορκιστεί να μην ξαναμιλήσουν. Τελικά επανασυνδέθηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν πρόσφατα, όταν ο ηλικιωμένος άντρας ζήτησε για δεύτερη φορά από τη Leslie να γίνει η γυναίκα του.