Κυκλοφοριακό χάος σε αυτοκινητόδρομο του Κλίβελαντ προκάλεσαν δύο άλογα της αστυνομίας, τα οποία το έσκασαν από το στάβλο και άρχισαν να τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Κάμερες κυκλοφορίας κατέγραψαν τα ζώα να τρέχουν στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 90 του Οχάιο, δημιουργώντας κομφούζιο στο δρόμο.

Τα άλογα, παρακολουθούσε η κάμερα. Όπως φαίνεται τα ζώα ακολουθούνται από ένα περιπολικό της αστυνομίας με φώτα να αναβοσβήνουν. Τα άλογα φαίνεται να κατευθύνονται περαιτέρω κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια να κατεβαίνουν μια ράμπα πριν κόψουν ένα χορταριασμένο τμήμα σε έναν παράδρομο και να εξαφανιστούν από το οπτικό πεδίο. Τελικά, τα άλογα επέστρεψαν στον στάβλο τους, χωρίς να αναφερθούν ατυχήματα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κλίβελαντ, Wilfredo Diaz δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα άλογα του έφιππου τμήματος «παρασύρθηκαν κατά λάθος» κατά τη διάρκεια «φροντίδας και άσκησης»Ακόμη και Υπουργείο Μεταφορών του Οχάιο αναφέρθηκε στο γεγονός:«Λίγη πραγματική ιπποδύναμη στον I-90 στο κέντρο του Κλίβελαντ σήμερα. Υπάρχουν τραυματισμοί; Γεια σας», ανέβασε η υπηρεσία στο Twitter/X.