Ένα ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που τρεις ένοπλοι στήνουν ενέδρα σε όχημα στο Κουίνς την Τρίτη το βράδυ, σκοτώνοντας μια μητέρα, που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και τραυματίζοντας τον οδηγό. Η Clarisa Burgos, 28 ετών, επέβαινε σε ένα μαύρο σεντάν της Honda κοντά στην 127η οδό και τη λεωφόρο Liberty στο Richmond Hill, όταν αυτή και ο 39χρονος οδηγός δέχθηκαν πυρά λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η γυναίκα πυροβολήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι και πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. «Την μεγαλώσαμε με αγάπη», είπε η θεία της στην «The Post» την Τετάρτη. «Ο Θεός ξέρει τι της έχει συμβεί».

Η Μπούργκος αφήνει πίσω της έναν γιο 4 ετών, σύμφωνα με το Gothamist.

Πλάνα ασφαλείας που εξασφάλισε η «The Post» δείχνουν δύο άνδρες με σκούρα ρούχα να διασχίζουν αργά τον δρόμο και να πλησιάζουν το όχημα, καθώς ένας τρίτος άνδρας περπατά ακριβώς δίπλα στο αυτοκίνητο, στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά, ένας από τους άνδρες βγάζει όπλο και πυροβολεί αρκετές φορές στο παράθυρο του οδηγού, καθώς ένας άλλος πυροβολεί από πίσω του.

Ο τραυματίας οδηγός προσπαθεί να πατήσει το γκάζι και να τραπεί σε φυγή, την ώρα που ο ένοπλος, που περπατά στο πεζοδρόμιο, τρέχει μπροστά από το αυτοκίνητο και ρίχνει ξανά μέσα από το παρμπρίζ και το παράθυρο του οδηγού, όπως φαίνεται στο βίντεο. Οι τρεις ένοπλοι ξεκινούν να τρέχουν, όταν το αυτοκίνητο του θύματος σταματά στη μέση του δρόμου για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά τους πυροβολισμούς ο 39χρονος κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι ένα αστυνομικό τμήμα, που ήταν σε κοντινή απόσταση, όπου ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το τραγικό συμβάν.

Μέχρι στιγμής οι τρεις ένοπλοι εκτελεστές παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της φονικής επίθεσης.