Ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τις τελευταίες στιγμές μιας άτυχης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ βρισκόταν σε μια μίνι ρόδα λούνα παρκ στη Βραζιλία. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η Maria do Carmo κάθεται σε ένα από τα μεταλλικά παγκάκια της ρόδας και μιλάει σε ανθρώπους που βρίσκονται στο έδαφος, όταν κάποιος θέτει σε λειτουργία τη χειροκίνητη ρόδα του λούνα παρκ. Δεν είδαμε πραγματικά το γεγονός ότι έπεσε από τη ρόδα. Ήταν κάποιος μαζί της και με κάλεσε στο εστιατόριο. Τότε είδα ότι είχε πέσει στο έδαφος.

Η 49χρονη γυναίκα έπεσε μπρούμυτα και χτύπησε με το στήθος σε μια από τις σιδερένιες μπάρες του τροχού. Μετά την πτώση της, η Maria do Carmo υπέστη ανακοπή και της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν νοσηλευτή, που βρισκόταν στο σημείο, σύμφωνα με τη DailyMail. Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο και προσπάθησε με τη χρήση απινιδωτή να την επαναφέρει στη ζωή, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Οι Αρχές έκλεισαν την πρόσβαση στη ρόδα του λούνα παρκ, που βρίσκεται στην παιδική χαρά εστιατορίου. Η περιοχή του τροχού έχει μια πινακίδα που υποδεικνύει πως ο τροχός είναι προσβάσιμος μόνο σε άτομα ηλικίας μεταξύ 5 και 10 ετών. Ο Iury Vieira, ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, μίλησε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1. Είπε ότι κάθε πάγκος της ρόδας είχε μια κλειδαριά ασφαλείας για την αποφυγή πτώσεων, ωστόσο αυτό είναι μόνο για παιδιά. Το εστιατόριο λειτουργεί εδώ και εννέα χρόνια και έχει άδεια λειτουργίας και άδεια σε ισχύ, αλλά δεν καλύπτει τον τροχό του λούνα παρκ.

«Δεν είδαμε πραγματικά το γεγονός, ότι έπεσε από τη ρόδα. Ήταν κάποιος μαζί της και με κάλεσε στο εστιατόριο. Τότε είδα ότι είχε πέσει στο έδαφος», ανέφερε χαρακτηριστικά.