Το CNN σε εκτενές άρθρο του αναφέρει ότι μια οικογένεια Παλαιστινίων που ζούσε στη Γάζα, ακολούθησε τις εντολές του Ισραήλ για εκκένωση, ωστόσο στη πορεία σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό.

Το cnn.com αναφέρει ότι την Παρασκευή ο Aaed Al-Ajrami και ο ανιψιός του, Raji, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από έναν Ισραηλινό στρατιωτικό αξιωματούχο, όπου ζητούσε να πάρουν όσους γνωρίζουν και να πάνε προς τα νότια.

Ο Aaed Al-Ajrami ηχογράφησε την κλήση, επειδή περιείχε οδηγίες για τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν και την μοιράστηκαν με άλλα μέλη της οικογένειας.

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην περιοχή κατέστρεψε τμήματα του κτιρίου όπου η οικογένεια του Aaed αναζήτησε καταφύγιο – σκοτώνοντας τον ίδιο και άλλα 12 μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων επτά παιδιών.

Ορισμένα από τα παιδιά που σκοτώθηκαν:

Σημειώνεται, ότι πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε πως σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο κομβόι των Παλαιστινίων που απομακρύνονταν από την Γάζα. Επίσημα κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο της έκρηξης, ωστόσο το CNN έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη στιγμή, με κόσμο να τρέχει πανικόβλητο για να γλιτώσει.

@cnn

CNN’s Salma Abdelaziz reports on a large explosion that left dozens of dead along an evacuation route for civilians south of Gaza City. These videos come after the window issued by the Israeli military warning Palestinian civilians to finish evacuating from Gaza City closed. #CNN #News #Israel #Palestine #Gaza #Middleeast #Hamas

♬ original sound – CNN