Μια μητέρα από το Ισραήλ απηύθυνε σπαρακτική έκκληση για να βρεθεί ο γιος της, που φέρεται να απήχθει από την Χαμάς κατά την επίθεση που πραγματοποίησε στο Ισραήλ.

Η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα δημοσίευσε βίντεο στην πλατφόρμα Χ και δείχνει την γυναίκα που ζητάει να μάθει που βρίσκεται το παιδί της.

«Όλοι οι τουλάχιστον 199 Ισραηλινοί απαχθέντες από τη Χαμάς έχουν οικογένεια που τους περιμένει να γυρίσουν πίσω. Ας μην αγνοούμε τις εκκλήσεις τους. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση τους!», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα.

Επίσης, η γυναίκα στο βίντεο στέλνει το εξής μήνυμα:

«Ο Ελιά είναι ο πρωτότοκος γιος μου. Είμαστε μια ψυχή, αλήθεια, μια ψυχή. Η κοπέλα του, η Ζιβ μου είπε πως ήταν στο πάρτι και άκουσαν σειρήνες. Έτρεξαν στο αυτοκίνητο και άρχισαν να οδηγούν. Χτυπήθηκαν από χειροβομβίδες και RPG. Η Ζιβ έπεσε κάτω και οι νεκροί άνθρωποι έπεσαν πάνω της. Έτσι σώθηκε, δεν κουνήθηκε. Ο Ελιά τραυματίστηκε. Κοιτάχτηκαν και έπιασε ο ένας το χέρι του αλλου. Ψιθύρισε πως τραυματίστηκε αλλά πως είναι καλά. Και ξαφνικά ένιωσε πως κάποιος τον τραβούσε πάνω, τον τράβηξαν πάνω από μια στοίβα με νεκρούς, τον έβαλαν στο φορτηγό και έφυγαν. Σας ικετεύω, φέρτε τον γιο μου πίσω».