Ένας άντρας 44 χρονών φέρεται να βίασε δύο ηλικιωμένες γυναίκες ηλικίας 93 και 95 ετών σε νοσοκομείο της Γαλλίας προτού ένα από τα θύματά του πεθάνει από καρδιακή προσβολή. Ο φερόμενος ως δράστης, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Samir B., συνελήφθη το Σάββατο αφού μπήκε στα δωμάτια των θυμάτων του στο νοσοκομείο Argenteuil στα περίχωρα του Παρισιού και κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του.

Συνελήφθη αφού η 95χρονη γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό και τους είπε ότι είχε μόλις βιάστηκε από τον άνδρα, αναφέρουν γαλλικές εφημερίδες. Ο 44χρονος Σαμίρ συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο της 93χρονης στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της σήμανσης στα σεντόνια του κρεβατιού της 93χρονης βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του 44χρονου, μεταδίδει η Daily Mail. Η 93χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ένιωσε αδιαθεσία μετά τον βιασμό της και υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Σαμίρ Β. ήταν γνωστός στις γαλλικές Aρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας ενώ παραμένει άγνωστο αν θα κατηγορηθεί και για τον θάνατο της 93χρονης.