Το φυσικό μακιγιάζ ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να φαίνεται βαμμένο.

1. Αφού καθαρίσετε καλά το πρόσωπο απλώστε μια ενυδατική κρέμα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί τελείως.

2. Απλώστε ένα υγρό ελαφρύ μέικ απ σε όλο το πρόσωπο για να καλύψετε τις ατέλειες και να πετύχετε ομοιομορφία στο χρώμα.

3. Απλώστε κονσίλερ στην εσωτερική γωνία και κάτω από τα μάτια για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους.

4. Με ένα μαλακό πινέλο με μακριές τρίχες, απλώστε ρουζ στα ζυγωματικά και προς τους κροτάφους για να φαίνεστε πιο φρέσκια.

5. Για να δημιουργήσετε κοψίματα στα μάγουλα πάρτε ένα πιο μικρό πινέλο και απλώστε μια πούδρα για ηλιοκαμένη επιδερμίδα σε μια διαγώνιο που θα ξεκινάει κάτω από τα οστά των ζυγωματικών και θα συνεχίζει προς το αυτί.

6. Με καθαρό πινέλο ενώστε την απόχρωση του ρουζ και της τερακότας για να μην φαίνεται η διαφορά.

7. Τονίστε τα φρύδια και γεμίστε τα κενά ανάμεσα στις τρίχες με ένα μολύβι φρυδιών στην απόχρωσή τους. Στη συνέχεια χτενίστε τα για να απλωθεί το χρώμα και να στρώσει καλύτερα.

8. Απλώστε στα μάτια μια ματ ανοιχτόχρωμη σκιά σε όλο το βλέφαρο.

9. Απλώστε με ένα μικρό πινελάκι ή με το δάχτυλό σας λίγη τερακότα ή μια ματ καφέ σκιά σχηματίζοντας μια καμπύλη κάτω από το οστό που βρίσκεται πάνω από το κινητό βλέφαρο με τάση προς την εξωτερική γωνία του ματιού, και με ένα καθαρό πινέλο σβήστε προς τα έξω και ενώστε τις αποχρώσεις.

10. Απλώστε μια καφέ μάσκαρα αν έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια ή μαύρη αν έχετε σκούρα καστανά.

11. Με ένα μεγάλο πινέλο σταθεροποιήστε το μακιγιάζ με μια πούδρα σε μορφή σκόνης για διάφανη επιδερμίδα.

12. Απλώστε στα χείλη ένα κραγιόν σε αποχρώσεις του ροζ.

Πηγή: beautysecrets.gr