Η μαγεία των Γιορτών, η εκτυφλωτική πολυτέλεια του κοσμήματος και η υψηλή τέχνη του δώρου αποτυπώνονται με τρόπο μοναδικό και απόλυτα λαμπερό στην εορταστική καμπάνια του οίκου κοσμημάτων Serkos για τα φετινά Χριστούγεννα. Η Holiday Collectionby Serkos, αποτελεί μια συλλογή δώρων, ιδανική για όσους αγαπάμε, για ανθρώπους με εκλεκτική αισθητική αλλά και μια πηγαία σύνδεση με την αυθεντική πολυτέλεια. Μια ωδή στην «τέχνη του δώρου», στην τέχνη του να ενώνεσαι με τα προσφιλή σου πρόσωπα, αφουγκραζόμενος τις πιο κρυφές τους επιθυμίες.

Μοναδικά κοσμήματα από κίτρινο χρυσό και πλατίνα, πολύτιμοι λίθοι που λάμπουν πιο δυνατά και από τον έναστρο ουρανό, διαμάντια σε all time classic ριβιέρες για το λαιμό ή τον καρπό, ear cuffs που χαρίζουν ένα σύγχρονο twist στις αρχές της υψηλής κοσμηματοποιΐας. Επίσης, μοναδικά deco αντικείμενα για το σπίτι όπως ξύλινα trays, αρωματικά κεριά και jewelry boxes που συνδυάζουν το χρηστικό τους χαρακτήρα με το υψηλό design. Αντικείμενα όπως οι καράφες της σειράς Plexi Jug Imperial συνιστούν το ιδανικό δώρο για μια πρόσκληση σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν σε σπίτι, ενώ οι  colorful κοσμηματοθήκες αποτελούν μια ξεχωριστή κι εναλλακτική επιλογή για το boudoir. 

Η καμπάνια της Holiday Collection by Serkos αναδεικνύει το gifts gathering concept των Γιορτών επαναφέροντας ξανά στο προσκήνιο την αξία του να συγκεντρώνεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ανταλλάζεις δώρα ως ένδειξη φροντίδας, αγάπης και εκτίμησης, υπογραμμίζοντας την αξία της πολυτέλειας και της εκλεπτυσμένης αισθητικής. Εξάλλου, “The art of giving”, όπως αποκαλούν οι Αγγλοσάξονες την «τέχνη του δώρου», είναι στην ουσία “The art of loving”!

Η Holiday Collection του οίκου Serkos διατίθεται αποκλειστικά στην boutique SERKOS (Καψάλη 1, Πλατεία Κολωνακίου) και online στο serkos.gr